Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Leeuwarden

Woon je in of rond Leeuwarden en speur je naar een zwierige eersteklas limo, een verrukkelijke sierlijke bruidsauto of een buitengewoon voyante Hummer H1 omgevormd tot vorstelijk mega-vehikel? Dan hoef je niet verder te kijken, want limousineverhuurservice XTREMELIMO verzekert je een méér dan originele en excentrieke gewaarwording op gala, verjaardag, jubileum en bedrijfsuitje. Maar ook op bruiloft, evenement, exclusief diner, avondje uit en party. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Wanneer we over de stad praten die in het Stadsfries en Stellingwerfs ‘Liwwadden’ of ‘Leewadden’ genoemd wordt, in het Fries ‘Ljouwert’ en in het Bildts ‘Luwt’, weet iedereen dat we het over de hoofdstad van Friesland hebben, oftewel Leeuwarden. Voorname sectoren in deze stad zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector. Leeuwarden, dat zich kenmerkt door een geschiedenis die teruggaat tot in de Romeinse tijd, is de grootste van de Friese elf steden. In 2018 zal de stad samen met de Maltese hoofdstad Valletta als Culturele hoofdstad van Europa gelden. Leeuwarden beschikt over een riant winkelaanbod, waarvan de meest beduidende winkelstraten de Nieuwestad, Wirdumerdijk, het Wilhelminaplein en de Voorstreek zijn. Het is een stad van moderne architectuur, parken, cultuur, musea, beeldhouwkunst, meer dan 100 horecagelegenheden, theater – denk aan de Stadsschouwburg De Harmonie – en muziek.

Wil je er binnenkort trouwen en zoek je een bruisende trouwlocatie, neem dan eens een kijkje in Post-Plaza in hartje centrum van Leeuwarden. Het is een splendide locatie om de liefde te bezegelen, die geldt als officiële trouwlocatie van de Gemeente Leeuwarden. Een plek waar je je onbetwistbaar thuis zult voelen. Treed in de echt in de Bodekamer, de Plugzaal of in de Postkamer. Is het weer gunstig, dan kan er tevens in de ongedwongen en behaaglijke binnentuin getrouwd worden. Elke bruiloft is uniek, Post-Plaza onderkent dat en daarom bieden ze allebehalve standaard arrangementen. Op basis van jouw individuele en persoonlijke wensen komen ze met een op maat gemaakt voorstel. Wordt dit de locatie voor het feest van je leven, verschijn dan in een chique limousine, een schitterende trouwauto of een indrukwekkende Hummer H1, de enige echte, van XTREMELIMO. Informeer naar voorwaarden en beschikbaarheid.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie