Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Lemmer

In de omgeving van Lemmer op zoek naar een excentrieke limousine, een fameuze trouwauto of een monumentale Hummer H1 getransformeerd tot verheven superbolide? Huren bij limoverhuurder XTREMELIMO waarborgt een grootse, eersteklas beleving op jubileum, verjaardag, gala, bruiloft, vrijgezellendag, bedrijfsuitje, exclusief diner, evenement, avondje uit en party, binnen en buiten Lemmer. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Lemmer is een plaats in de gemeente De Friese Meren, voorheen bekend onder de naam Lemsterland, in Friesland. Over land en water mag het met recht de poort van de provincie genoemd worden. Lemmer ligt aan het IJsselmeer en de Friese meren en is een bekende Friese watersportplaats. Toen de haven van Kuinre in de 17e eeuw begon te verzanden, kreeg Lemmer een voorname functie bij het vervoer over water tussen Noord- en West-Nederland. Is het weer mooi, dan is het een drukbezochte badplaats en trekt het naast toeristen ook veel mensen uit plaatsen in de omgeving zoals Emmeloord, Urk en Joure. Ben je een inwoner van Lemmer, dan word je waarschijnlijk Lemster genoemd en door de positieve ligging ten opzichte van de randstad, trekt het dorp veel inwoners van buiten Friesland aan. Krimp is met andere woorden een verschijnsel waar Lemmer geen last van heeft.

Wist je dat je in Beachclub Lemmer elkaar het jawoord geven kunt? Beachclub Lemmer is namelijk een officiële trouwlocatie van de gemeente De Friese Meren, in het Fries ‘De Fryske Marren’ genoemd, gelegen in het zuidwesten van de provincie. Op talloze locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superwedding dj’s inmiddels een sublieme show mogen neerzetten. Ook op deze toplocatie in Lemmer. Beachclub Lemmer heeft alles in huis voor een ongeëvenaard huwelijksfeest. De club beschikt niet alleen over een uitnodigende atmosfeer en een formidabel uitzicht, maar ook over uiteenlopende functionele ruimten en een uiterst vakkundige crew. Het team achter Beachclub Lemmer is in staat om voor elk denkbarebudget een geschikt en adequaat voorstel te bedenken. Wordt dit de plek waar je je bruiloft vieren zult, verhef het event van je leven dan tot ongekende hoogte en leg het vervoer van die dag in de volleerde en geroutineerde handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Kom tevoorschijn in een sensationele limo, een voorbeeldige klassieker, of een betoverende Hummer H1. Vraag geheel vrijblijvend naar beschikbaarheid en mogelijkheden. We denken graag met je mee.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie