Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Meppel

Uitgaan in de stad in het uiterste zuidwesten van Drenthe, die ruim 30.000 inwoners telt en diverse uitgaansgelegenheden in hartje centrum heeft? Wat dacht je van Bar Dancing Lord Nelson in Meppel? Lord Nelson is een club met verschillende area’s: de hoofdzaal, Dock 44 en US Nightcafé. Elk weekend gaan er 1000+ man los op de dampende beats van de DJ’s. Het is dé plek waar eclectische stromingen elkaar ontmoeten, variërend van rap tot reggaeton en van urban tot house. Laat jou en je vrienden er in stijl en luxe brengen. Pak een statige limo. Huur een Hummer H1 die omgebouwd is tot ongeëvenaarde superlimo. Verschijn voor de verandering eens met allure ten toneel en laat weten dat je er bent.

Van plan om te gaan trouwen in de stad die bekend staat om zijn grachten? Waar de pleziervaart met veel genoegen afmeert? En waar de vele horecagelegenheden in de gezellige binnenstad te vinden zijn? Meppel is de ideale plek voor een gewoon dagje uit, maar ook voor een heel specifieke en speciale huwelijks- of trouwdag. Trouw je in het historische gemeentehuis aan de Hoofdstraat, het stadhuis aan de Grote Oever, De Havixhorst in De Schiphorst, De Toekomst of in schouwburg Ogterop, maak het dan extra luxueus, comfortabel en onvergetelijk: huur een prachtige limousine of schitterende bruidsauto. Een limo of klassieker van XTREMELIMO geeft de dag van je leven dat gouden randje. Maakt jouw event of a lifetime pas echt volmaakt.

Shoppen met vriendinnen? De winkeliers van Meppel heten je van harte welkom. Wist je dat Meppel tot de nederlandse steden met het meest gevarieerde shoppingaanbod behoort? Shop elegant en met klasse, terwijl je chauffeur op je wacht. Winkel heerlijk comfortabel en chic en laat je daarbij per limousine vervoeren.

Neem voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, Hummer H1 of klassieke bruidsauto contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie