Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Mijdrecht

Woonachtig in de omgeving van Mijdrecht en serieus op zoek naar een magistrale limousine, een uitnemende trouwauto of een gruwelijk sensationele Hummer H1 omgevormd tot meesterlijke megabolide? Huren bij limoverhuurbedrijf XTREMELIMO voorspelt een exceptionele gewaarwording op gala, jubileum, verjaardag en bruiloft. Maar ook op speciaal evenement, avondje uit, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, exclusief diner en party. Neem voor vragen en reserveringen gerust contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Mijdrecht is de meest voorname plaats en de hoofdplaats van de gemeente De Ronde Venen in de Nederlandse provincie Utrecht. Het is een dorp dat iets ten zuiden van de provinciale weg 201 is gesitueerd, ongeveer halverwege Uithoorn en Vinkeveen. Mijdrecht raakt het dorp Wilnis aan, kende in 1800 slechts twee kerken, een molen en een scheepswerf en was destijds omgeven door kanalen. Het is dus niet verwonderlijk dat het in de binnenvaart daardoor meer bekendheid kreeg. Door jongerenvereniging AJOC werd van 1982 tot 2012 elk jaar met Pinksteren het populaire AJOC Festival georganiseerd. Wist je dat Mijdrecht tot en met 1988 een zelfstandige gemeente was? In ’89 werd samen met Vinkeveen, Waverveen en Wilnis de nieuwe gemeente De Ronde Venen gevormd en begin 2011 werd een fusie met Abcoude aangegaan. Het gemeentehuis vind je in Mijdrecht.

Ben je in deze regio op zoek naar de allerbeste trouwlocatie van het land? De Koepelkerk in het Renaissance Amsterdam Hotel beschikt over het ‘Keurmerk Trouwen’ van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie (NTBO) en schaart zich in de top-3 van beste trouwlocaties van ons land. Het is een keurmerk dat voor vakkundige, solide en innovatieve bedrijven in de trouwbranche staat. Bovendien is de Koepelkerk door uiteenlopende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen er onmiskenbaar professioneel en gastvrij behandeld. Onder het motto ‘Bringing history with a dynamic lifestyle’, bevindt deze magnifieke trouwlocatie zich op loopafstand van de Jordaan en vlakbij de hippe ‘Negen Straatjes’, het shopwalhalla van onze hoofdstad. Praktisch iedere fameuze Amsterdamse hotspot of legendarische must-see is vanaf hier eenvoudig lopend of per boot te benaderen. Wordt dit de plek waar je elkaar het jawoord geven zult? Doe dat dan met koninklijke allure, in onvergelijkbare stijl en buitengewoon comfortabel: leg het vervoer op het event van je leven in de geverseerde en betrouwbare handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Informeer naar beschikbaarheid en mogelijkheden. Wist je dat de Koepelkerk over diverse multifunctionele ruimtes beschikt, waardoor de gehele dag – van ceremonie tot eindfeest – op één en dezelfde locatie gevierd kan worden? Kijk hier voor een korte impressie van deze formidabele trouwlocatie:

Een alternatieve plek om in de echt te treden, die beslist niet onderdoet voor De Koepelkerk, is Green Village in Nieuwegein. Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 biedt Green Village een combinatie van gemak en luxe. Het team achter deze schitterende trouwlocatie kijkt ernaar uit om jou, je partner, jullie vrienden, collega’s en familieleden volledig in de watten te kunnen leggen en ervoor te zorgen dat het jullie nergens aan ontbreekt. Je wilt per slot van rekening dat de dag van je leven zo wordt zoals je deze voor ogen hebt. Kijk hier voor een algemene indruk van Green Village:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie