Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, limo of bruidsauto huren in Nijkerk

Woon je in de omgeving van Nijkerk en ben je op zoek naar een eminente, chique limo, een sfeervolle authentieke bruidsauto of een robuuste Hummer H1 omgebouwd tot magnifieke superlimo? Huren bij XTREMELIMO belooft een fenomenale belevenis op je gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, vrijgezellendag, avondje uit of party, binnen en buiten Nijkerk. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Nijkerk, centraal gelegen tussen de Veluwe en Eemland, is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Nijkerk betekent ‘nieuwe kerk’ en ligt aan het Nijkerkernauw, één van de randmeren. Zegt een Nijkerker ‘we gaan naar zee’, dan bedoelt hij ‘we gaan naar strand Hulckesteijn’. Eén van de toptrouwlocaties die deze plaats rijk is, is Hotel & Gasterij De Roode Schuur. Het hotel beschikt over een piekfijn restaurant, verscheidene buitenterrassen, 6 multifunctionele zalen en een 4-sterren designhotel met 38 prestigieuze suites waaronder 2 royale bruidssuites. De Roode Schuur wordt gekenmerkt door een atmosfeer van een echte schuur, maar met een moderne, hedendaagse tijdsgeest. Besluit je elkaar hier het jawoord te geven, maak je huwelijksfeest dan extra speciaal en onvergetelijk en leg het vervoer in handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Huur een weergaloze Lincoln limousine, een schitterende authentieke, romantische trouwauto of kolossale Hummer H1, de enige echte.

Toch liever iets meer luxe en allure? Wat dacht je van Landgoed De Salentein? Gelegen aan de rand van de Veluwe is dit een attractief, tot de verbeelding sprekend gastvrij landgoed met een keur aan faciliteiten voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden. Het superbe landhuis, 2 meesterlijke restaurants en riante evenementenlocaties bieden fantastische voorwaarden voor kleine en grote gezelschappen. Het ervaren team achter De Salentein denkt binnen de kaders van je budget graag met je mee, om van je trouwdag echt iets bijzonders te maken. De mogelijkheden zijn er per slot van rekening schier onbegrensd. Kijk hier voor een korte indruk:

Een alternatieve trouwlocatie is de idyllisch in het buitengebied van Hoevelaken gelegen, nostalgische Hoeve Sparrendam. Dankzij de houten gebinten, de estriken vloeren en de kaarsverlichting, mag deze hoeve onmiskenbaar sfeervol genoemd worden. Hoeve Sparrendam bevindt zich net buiten Amersfoort en laat zich kennen als een rustig gelegen trouwlocatie, in het hart van het land. Uitgestrekte weilanden, slingerende landweggetjes, houtwallen en boomgaarden scheppen een romantische setting voor een fonkelend en ongekend trouwfeest. Laat je daarbij eersteklas, comfortabel en chic rijden: huur een excentrieke limousine, een klassieke Armstrong of Cadillac bruidsauto of een machtige Hummer H1. Informeer naar de voorwaarden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie