Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, limo of bruidsauto huren in Nijverdal

Woonachtig te Nijverdal en op zoek naar een onweerstaanbaar mooie limo, elegante authentieke bruidsauto of een out of this world type Hummer H1 omgebouwd tot kolossale superlimousine? Huren bij XTREMELIMO belooft een kostelijke ervaring op gala, vrijgezellendag, trouw- of bruiloftsfeest, speciaal evenement, bedrijfsuitje, avondje uit, exclusief diner of party, binnen en buiten Nijverdal. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Nijverdal is een Nederlandse plaats in de Overijsselse gemeente Hellendoorn, de grootste plaats binnen de gemeente en haar naam is ontstaan uit een samenvoeging van ‘nijverheid’ en ‘dal’. Gelegen aan de rivier de Regge en de voet van de Sallandse Heuvelrug, is Nijverdal de enige plaats van Nederland waar ooit serieus naar goud gezocht en gedolven is. Ben je van plan om in deze regio te gaan trouwen? En heb je nog geen trouwlocatie in gedachten? Dan is Landgoed De Uitkijk in Hellendoorn absoluut de moeite van het overwegen waard! Puur genieten is waar het op dit landgoed om draait. Het is een exquise locatie, temidden van bossen en met terrassen grenzend aan diverse feestzalen. Landgoed de Uitkijk is uitgerust met 12 smaakvolle, karakteristieke hotelkamers, sommige met een balkon en de luxe suite beschikt over een bubbelbad. Kijk hier voor een korte impressie:

Met 8 multifunctionele zalen met een totale capaciteit van 250 gasten is Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug in Rijssen eveneens een eersteklas keuze. Deze officiële trouwlocatie heeft voor een ieder wat wils. In het Overijsselse Rijssen-Holten, bovenop De Rijsserberg, aan de rand van het Rijssenseveld tref je dit fantastische 4-sterren hotel. Temidden van wonderschone natuur en op korte afstand van Natuurgebied De Borkeld en het Hollands Schwarzwald, is dit een voortreffelijke uitvalsbasis. Een toplocatie waar je intens geniet van rust, sereniteit en ruimte.

Welke trouwlocatie je ook kiezen mag, geef de dag en avond dat extra stukje aanzien, prestige en sfeer. Maak het tot een onvergelijkelijk en gedenkwaardig topevenement dat iedereen lang bij zal blijven: huur een excellente limousine, een prinsheerlijke klassieke bruidsauto of magnifieke Hummer H1. Leg het vervoer in handen van XTREMELIMO. Sit back, relax and enjoy the ride! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie