06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+

Contactformulier

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Ommen

Trouwen in de stad die aan de Overijsselsche rivier de Vecht ligt, in de streek Salland? In het huwelijk treden kan voortreffelijk in deze stad die ontstaan is op een rivierduin. Ommen is een gemeente en een gelijknamige kleine stad in de Nederlandse provincie Overijssel. Een mogelijke droomlocatie voor je bruiloft is Landgoed Het Laer. Het 17 eeuwse landgoed, vormt een schitterend, karakteristiek decor en setting voor een huwelijksvoltrekking. Het is mogelijk om zowel binnen als buiten te trouwen en de mogelijkheden zijn legio. Een spetterend avondfeest behoort op Landgoed Het Laer eveneens tot de mogelijkheden. De attractieve locatie gecombineerd met de informele sfeer maakt elk avondfeest geslaagd. Maak de dag van je leven extra uniek. Laat XTREMELIMO voor exquise, chic en comfortabel vervoer zorgen. Laat je heerlijk per limousine of klassieke bruidsauto vervoeren.

Interesse in High Tea in Engelse sferen? Ook daarvoor ben je bij Het Laer aan het juiste adres. ‘s Zondags wordt Landgoed Het Laer in Ommen omgetoverd tot een sublieme High Tea locatie. Geniet van scones, muffins, quiche en sandwiches. Ambachtelijk bereid. En met pure theesoorten. Verschijn in stijl. Laat je met allure vervoeren. Huur een klassieke Cadillac of Armstrong. Maak je dag onvergetelijk. Smul, terwijl je chauffeur op je wacht.

Heb je iets te vieren? Iets te organiseren? Een city game? Een gala? Speciaal evenement? Dinershow? Familiefeest? Of misschien wel een vrijgezellendag? Doe het smaak- en stijlvol. Doe het anders. Doe het groots. Huur een limousine of klassieker. Huren bij XTREMELIMO garandeert een fantastische ervaring. Binnen en buiten Ommen. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie