Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, limo of bruidsauto huren in Purmerend

Purmerend is een bij forenzen populaire stad en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De stad kreeg in het jaar 1434 stadsrechten, staat al jaren bekend als Marktstad en kreeg in 2003 de titel ‘Kermisstad van Nederland’ toebedeeld. Purmerend is tevens en vooral bekend om haar (vee-)markten. Het is bovendien een stad van podia, musea, monumenten, kunstencentra en uitgaansgelegenheden.

Sublieme trouwlocatie in of rond Purmerend gezocht? Villa Clementine is een heerlijk historisch herenhuis, gesitueerd in het hart van Waterland. Door de gemeente aangewezen als officiële trouwlocatie heeft dit rijksmonument na een ingrijpende restauratie haar deuren wijd geopend en fungeert het als exclusieve trouw- en evenementenlocatie. De inrichting van Villa Clementine mag met recht klassiek en romantisch genoemd worden en elk vertrek ademt een identieke, uitnodigende atmosfeer. De villa beschikt over een schitterende, lichte serre, die grenst aan de superbe binnentuin en is benaderbaar via de grote zaal beneden. De binnentuin is in oorspronkelijke staat hersteld en aangelegd, waarbij een prachtig, romantisch prieel natuurlijk niet ontbreekt. Wordt dit de plek waar je elkaar straks het jawoord geven wilt? Zorg dan voor ongeëvenaard topvervoer van XTREMELIMO. Huur een fenomenale limousine, klassieke authentieke bruidsauto of royale Hummer H1, omgebouwd tot heuse superlimo.

Liever een luxe wellnessresort? Eén van de meest luxueuze en tegelijkertijd meest duurzame wellnessresorts van het land bevindt zich in de magnifieke Noord-Hollandse Beemsterpolder, op hooguit 20 minuten rijden van Amsterdam. Het Fort Resort Beemster Wellness Hotel is door haar unieke ambiance, ligging en gastvrijheid de uitgelezen locatie voor bijvoorbeeld vergadering, gala, vrijgezellendag, bedrijfsfeest, trouwerij, zakelijke afspraak of conferentie. Een voortreffelijk spa & wellnesscenter, uitmuntende sauna’s en baden, prestigieuze hotelkamers en suites, gemakkelijke zalen voor vergadering, bedrijfsuitje of bruiloft, dit resort heeft alles op het gebied van gastronomie, gastvrijheid en wellness. Fort Resort Beemster vind je bovendien op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het biedt ruimte aan 200 gasten, grenst aan het lounge terras en is uitgerust met audiovisuele apparatuur. Leg het vervoer daarbij in handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO en je dag en avond worden werkelijk tot ongekende hoogte opgetild. Huur een riante Lincoln limousine, klassieke Armstrong of Cadillac trouwauto of sensationele Hummer H1. Sit back, relax and enjoy the ride! Kijk hier voor een korte sfeerimpressie:

Neem voor vragen en reserveringen t.a.v. de huur van een limousine, bruidsauto of Hummer H1 vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie