Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Raalte

Woonachtig in of rondom Raalte en op zoek naar een galante limousine, een fonkelende bruidsauto of een mondaine Hummer H1 getransformeerd tot state of the art future vehicle? Huren bij verhuurbedrijf XTREMELIMO voorspelt en verzekert een magistraal avontuur op jubileum, gala en exclusief diner. Maar ook op bruiloft, evenement, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardag, avondje uit en party. Binnen en buiten Raalte. Neem voor vragen en reserveringen gerust contact met ons op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06-28668240.

Raalte, op zijn Nedersaksisch uitgesproken als ‘Roalte’, is een plaats in de Nederlandse provincie Overijssel in het centrum van Salland. Het is de hoofdplaats van de gemeente Raalte en loopt langs het Overijssels Kanaal, een kanaal dat niet meer voor reguliere scheepvaart toegankelijk is. Jaarlijks worden er 2 fameuze feesten georganiseerd: Stöppelhaene en Ribs & Blues. Het eerste is een oogstfeest dat sinds 1951 in het laatste weekend van augustus wordt gevierd. Het tweede evenement is een muziekfeest met onder andere bluesmuziek. Dat event wordt sinds eind 90’er jaren in het pinksterweekend gehouden. Overige festiviteiten die er plaatsvinden zijn het Salland festival, Streetlive, Pedro Pico Pop, Salland Natuur Fair, Carnaval en Leontien ladies ride. Een bezienswaardigheid voor de echte liefhebber is het American Motorcycle Museum, een museum met oude motoren van legendarische merken zoals Harley-Davidson en Indian.

Zoek je een vorstelijke trouwlocatie, maar ben je niet van adel? En heb je altijd al op een romantisch kasteel in de echt willen treden? Dan hoef je niet verder te kijken. Bij Den Alerdinck kan het. De historische buitenplaats Den Alerdinck is een voortreffelijke locatie in Zuthem. Het idyllische kasteel kenmerkt zich door een 3 kilometer lange slotgracht, historische panden en een koetshuis uit de 17e eeuw. De splendide tuinen scheppen een serene omgeving waar je pas echt tot rust komt. Is het weer gunstig, dan kan er buiten worden gehuwd, in een tot de verbeelding sprekend park dat voorzien is van fraaie waterpartijen. Voel je de koning te rijk. Geef elkaar het jawoord op deze magnifieke en sprookjesachtige plek. En leg het vervoer van deze dag van je leven in de getrainde en volleerde handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Huur een exquise limo, een authentieke klassieker of een echte Hummer H1, omgevormd tot revolutionaire superbolide. Kijk hier voor een indruk van deze prestigieuze trouwlocatie:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie