Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Rijswijk

Huren bij limoverhuurder XTREMELIMO voorspelt een unforgettable thrill op verjaardag, jubileum, gala en diner. Maar ook op bruiloft, speciaal evenement, bedrijfsuitje en vrijgezellendag. En op avondje uit, shopping day en party. Woon je in Rijswijk of daarbuiten en speur je naar een plechtige limousine, een verheven bruidsauto of een ongekend sensationele Hummer H1? Probeer ons uit. Neem voor vragen en reserveringen gerust en vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06-28668240.

Rijswijk is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, ten zuiden van regeringsstad Den Haag en ten noorden van Delft, die deel uitmaakt van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Het begin van de 20e eeuw kenmerkte zich door een forse groei van het inwoneraantal en bebouwing. Op 18 juni 2015 kreeg de gemeente haar 50.000e inwoner. En dat is een behoorlijk inwoneraantal als je bedenkt dat Rijswijk in 1910 slechts 5.000 inwoners telde. De naam Rijswijk komt in diverse spellingvarianten voor: riiswiic, rijswijc, risewiic en rysewiic. De naam is mogelijk afgeleid van het ‘rijshout’ dat in het gebied groeide. Wijc betekende indertijd nederzetting. Rijswijk beschikt over meerdere natuurparken, zoals het Rijswijkse Bos, het Elsenburgerbos en het Wilhelminapark.

Treed je binnenkort in de echt en zoek je een officiële trouwlocatie in Rijswijk, Den Haag, Delft of Westland? Herberg Vlietzigt is zo’n locatie en is gelegen in een romantische, idyllische en landelijke omgeving. Het staat ook bekend als all-in-one trouwlocatie aan het water, is geschikt voor kleine en grote gezelschappen en biedt de faciliteiten en zalen om alles op één locatie te laten plaatshebben. De huwelijksceremonie en -receptie, het diner en feest, maar ook de fotoshoot, kunnen stuk voor stuk bij Herberg Vlietzigt worden gerealiseerd. De trouwtuin met machtig mooi uitzicht over kanaal De Vliet is de locatie bij uitstek om elkaar het jawoord te geven. Wordt dit de plek waar je in het huwelijksbootje stapt, verschijn en verplaats jezelf dan in een indrukwekkende bolide, een authentieke klassieker of stoere limousine van limoverhuurservice XTREMELIMO. Informeer naar de voorwaarden en beschikbaarheid. Herberg Vlietzigt is ook benaderbaar en geschikt voor bedrijfsfeest, receptie, borrel, brunch, lunch en diner. ‘Gewoon gastvrij genieten’ is het credo van het team achter dit eminente partycentrum.

Liever trouwen in in een monumentaal landhuis in een beschermd natuurpark in Rijswijk? Landgoed Te Werve bevindt zich in een natuurpark van 26 hectare in Rijswijk waarbij je vanaf het terras subliem uitzicht op de duiventoren hebt. In 2012 volledig gerenoveerd, is deze toplocatie uitermate geschikt voor bruiloften, vergaderingen, diners en recepties. Je proeft kasteelsfeer in elke ruimte en ademt een setting die bestaat uit koloniaal Engels met eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren. Ook hier geldt: wat voor event je er ook vieren mag, leg het vervoer op die dag in de geoefende en solide handen van limousineverhuurder XTREMELIMO. Informeer naar onze voorwaarden. Kijk hier voor een korte impressie van deze droomplek:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie