Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Stadskanaal

Huren bij limoverhuurbedrijf XTREMELIMO verzekert een weergaloze happening op evenement, verjaardag, jubileum en gala. Maar ook op bruiloft, bedrijfsuitje en vrijgezellendag. En op avondje uit, exclusief diner en party. Woon je in de plaats die op zijn Gronings ‘Knoal’ genoemd wordt en zoek je een heerlijk comfortabele en luxe limousine, een wondermooie klassieke bruidsauto of een schandalig imposante Hummer H1? Neem voor vragen en reserveringen gerust en vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06-28668240.

Stadskanaal is een plaats in de gelijknamige gemeente in de provincie Groningen en behoort tot de meest voorname plaatsen in de provincie in het noordoosten van Nederland. Het is ontstaan als veenkolonie en inmiddels langzaam maar zeker uitgegroeid tot een regionaal centrum. Stadskanaal wordt gevormd door een bijna 10 kilometer lang lint langs het gelijknamige kanaal. Aan beide kanten van dit kanaal zijn woonwijken aangelegd. Wist je dat Philips lange tijd een eigen vliegveld bij Stadskanaal gehad heeft? Het is een stad van scholengemeenschappen, welzijnsvoorzieningen, ruimte, kerken, evenementen (Knoalster Nacht, Nelli Cooman Games, Klap tot Klaploop, Internationale Pinksterraces), rijksmonumenten en natuur.

Ben je van plan om in deze regio in het huwelijksbootje te stappen? Wat dacht je van Herberg De Witte Boerderij, een oude Drentse boerenhoeve? Deze herberg dateert van 1902, is verbouwd tot een indrukwekkend groepshotel en ademt een authentieke, gemoedelijke en relaxte sfeer. Een luxueuze herberg met het uitnodigende voorkomen van een landhuis. Deze officiële trouwlocatie in de gemeente Borger-Odoorn, is landelijk gesitueerd en vanaf de openbare weg aan het oog onttrokken. Beschermd door rust, ruimte en groen kun je er op magnifieke wijze je gehele huwelijksdag laten verzorgen. Kies je daarvoor, doe het dan in stijl, comfortabel en met allure: verschijn in een daverende limousine, schitterende klassieker of superbe Hummer H1 van XTREMELIMO. Informeer naar de voorwaarden.

Iets meer luxe en prestige gewenst? Met een gemiddelde beoordeling van 8,9 is Hotel-Restaurant De Hunzebergen een ongeëvenaarde trouw- en feestlocatie in de provincie Drenthe. Het belooft legio mogelijkheden voor een eersteklas festiviteit, jubileum, gala of bruiloft en beschikt over smaakvolle kamers, culinair uitdagende restaurant en uitnodigende zalen met diverse terrassen. Het is een prachtplek die zich eveneens officiële trouwlocatie noemen mag, die zijn weerga niet kent en die meer dan geschikt is voor het organiseren van onvergetelijke evenementen. Wordt dit de plaats waar je elkaar het jawoord geeft, doe dat dan chic en met de juiste finesse: leg het vervoer in de beproefde en veilige handen van limousineverhuurder XTREMELIMO. Vraag naar onze mogelijkheden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie