Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Utrecht

Woonachtig in of rond Utrecht? Gefeliciteerd! Volgens de BBC is het één van de gelukkigste steden van de wereld. Utrecht is niet alleen interessant vanwege het feit dat het de belichaming van ‘gezelligheid’ is, de stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Dat maakt het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad. En het snelst groeiende economische centrum van zowel de Randstad als Nederland. Vooral wanneer je praat over de dienstensector.

Ga je binnenkort trouwen in deze stad? De stad met de grootste kerktoren van Nederland? De stad met de grootste universiteit van het land? En ben je op zoek naar een toplocatie in of rond Utrecht? Is Kasteel Montfoort iets voor je? Kasteelheer Geke Ekelschot leidt je met genoegen rond in de smaakvolle en authentieke sfeer van het oude Kasteel Montfoort met zijn hedendaagse, fraaie inrichting. Het maken van een sublieme bruidstaart, het verzorgen van swingend entertainment en het vastleggen van zo’n magnifieke dag op beeld, zijn bij hen in uitstekende handen. Of wat dacht je van CitySense, een kosmopolitische evenementenlocatie in het hart van Utrecht, geschikt voor perfecte huwelijksfeesten? Of trouwen bij Karel V, een romantisch en authentiek klooster? Karel V vormt het ideale decor voor het vieren van je gehele trouwdag. Waar je je dag van je leven ook vieren mag, maak ‘m extra gedenkwaardig, comfortabel en luxe: laat je vervoeren per statige limousine. Of in een klassieke Armstrong of Cadillac bruidsauto.

Uitgaan in de plaats die in het midden van de provincie ligt? In een stad die zo authentiek nederlands is, als maar zijn kan? Dansen in de beste clubs van Utrecht? Club Poema? Club Organza? City Hall? Club Lux? Club Basis? Club Basis is the place to be als je echt muziekliefhebber bent. Drie keer raden wat de basis vormt? House. In de breedste zin van het woord. Maar als je gaat, ga dan in stijl. Doe het dan bizar, buitenissig, weelderig en overvloedig. Laat je rijden en vervoeren in een echte, authentieke Hummer H1, omgebouwd tot kolossale superlimo. En laat vriend en vijand weten dat jij er bent. Dance, enjoy en chill tot de kleine uurtjes. Terwijl je chauffeur op je wacht.

Huren bij XTREMELIMO belooft een speciale ervaring. Binnen en buiten Utrecht. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie