06 – 28 66 82 40 • E-mail ons

Contactformulier

 
 

Huren van limo, Hummer of bruidsauto in Veendam

In de omgeving van Veendam op zoek naar een bijzondere limo, speciale bruidsauto of onvergelijkbare Hummer H1 omgebouwd tot enerverende superlimousine? Huren bij XTREMELIMO belooft een formidabele ervaring op gala, bedrijfsfeest, exclusief diner, bruiloft, evenement, avondje uit, party of vrijgezellendag, binnen en buiten Veendam. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

Willen jullie elkaar binnenkort het jawoord geven maar hebben jullie nog geen geschikte trouwlocatie op het oog? Wel eens stilgestaan bij Landgoed Westerlee? In het oosten van Groningen, in het schilderachtige Oldambt, ligt dit landgoed, te midden van een fenomenaal onaangetast stukje Nederland. Landgoed Westerlee bevindt zich in een voormalige Heerenboerderij en beschikt over klassieke luxe kamers, behept met comfort, stijl en allure. Achter de Heerenboerderij staat het voormalig koetshuis dat omgetoverd is tot een romantisch bruidshuis. Als officiële trouwlocatie biedt het landgoed volop gelegenheid om de ceremonie, receptie, diner en het huwelijksfeest tot een ongeëvenaard event te maken. Besluit je om hier te trouwen, leg het vervoer dan in de degelijke, stabiele en geroutineerde handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Laat je prinsheerlijk, kostelijk en met souplesse rijden. Informeer naar de voorwaarden en prijzen. Sit back, relax and enjoy the ride!

Uitmuntend alternatief is De Wiemel in Gasselte, nabij Veendam, de locatie voor je gehele trouwdag. Ze bieden je de mogelijkheid om de meest uitzonderlijke dag van je leven in superromantische en charmante sferen te vieren. Van ontvangst tot trouwplechtigheid, van proost tot receptie en van diner tot weergaloos avondfeest. Wanneer het weer het toestaat, kun je er verrukkelijk buiten verblijven op één van de drie terrassen. De sublieme tuin met riante vijver staat garant voor een onvergetelijk idyllische sfeer en magnifieke foto’s. De trouwceremonie kan zowel binnen in een gezellige en intieme zaal, als buiten in de besloten zitkuil worden voltrokken. De Wiemel in Gasselte is kortom een ongewone, sprookjesachtige en respectabele huwelijkslocatie die je niet zal teleurstellen. Ook hier is het mogelijk om je per limousine, authentieke klassieker of Hummer H1 te laten vervoeren. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en mogelijkheden.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 
 
webdesign zwolle