Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Veenendaal

Geen slogans maar daden! Dat is Veenendaal. Gesitueerd op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei tref je deze geweldige stad die zich in de top 10 van populaire hotspots schaart. Veenendaal heeft een dorpse persoonlijkheid met een enorm winkelhart. Ieder jaar heeft de stad een behoorlijk aantal events en attracties op de agenda staan. Nieuwsgierig? Werp voor meer info een blik op dit overzicht.

Wil je binnenkort in of rond Veenendaal gaan trouwen? En moet het een onvergetelijke dag worden? ‘Bij Jan Willem’ in Klomp biedt magnifieke mogelijkheden voor een formidabele bruiloft. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Ede beschikt het over de volgende kenmerken en eigenschappen: all-in prijzen mogelijk, de volledige trouwdag onder één dak, een subliem terras, een locatie exclusief voor gasten en familie, airco, gratis en ruim parkeergelegenheid, zeer goed bereikbaar: op loopafstand van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp. Om je huwelijksfeest meer dan meesterlijk te maken is het in sommige perioden mogelijk om een flinke korting op de rekening te krijgen. Informeer naar de voorwaarden.
Stap je hier in het huwelijksbootje, doe dat dan chic, stijlvol en met flair: huur een exorbitante Hummer H1, een keurige Lincoln limousine of een schitterende, authentieke klassieker van limousineverhuurservice XTREMELIMO.

Op zoek naar een uniek trouwarrangement? Residence Rhenen is een ongeëvenaarde en indrukwekkende trouwlocatie met uitnodigende, imposante en stijlvolle zalen. Het beschikt over voortreffelijke faciliteiten om van iedere bruiloft een verheven spektakel te maken. De trouwlocatie is uitstekend bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als de rest van Nederland. Residence Rhenen is een trouwlocatie om u tegen te zeggen. Gelegen in de provincie Utrecht, mag het tot de meest fraaie en romantische plekken van Nederland gerekend worden. Droom je van een sprookjeshuwelijk buiten in het bos, tot in de puntjes verzorgd, dan hoef je niet verder te zoeken. Verschijn in een kolossale Hummer H1, een wonderschone klassieker, of een luxueuze Lincoln limousine van limoverhuurder XTREMELIMO. Informeer vrijblijvend naar prijzen, voorwaarden en beschikbaarheid.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie