Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Wageningen

Gevestigd in Wageningen of omgeving speur je al een tijdje naar de juiste aanpak om je evenement, feest of party gedenkwaardig, daverend en opvallend te maken. Die aanpak vind je bij limousineverhuurservice XTREMELIMO, de verhuurder van luisterrijke bolides waarmee gala, exclusief diner, bruiloft en jubileum ontegenzeggelijk succesvol en weergaloos worden. Huur een grandioze Lincoln limo, een oogverblindende klassieke bruidsauto, of een kapitale Hummer H1, de enige echte, en ervaar comfort, prestige en stijl op een manier die je nog jaren bij zal blijven. Leg het vervoer op verjaardag, avondje uit, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in de geoefende en bedreven handen van de limousineverhuurder die vorstelijk rijden en weelderig genieten betaalbaar maakt en binnen handbereik brengt. Verhef je festiviteit, event of manifestatie tot een briljante happening. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Wageningen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, in de regio De Vallei, die vele duizenden studenten rijk is. De gemeente bevindt zich ten zuiden van de gemeente Ede, beschikt over 3 woonkernen (Wageningen, Wageningen-Hoog en Nude) en ligt daar waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn elkaar raken. Het is een plaats van monumenten, kunst, musea en terugkerende festivals: elk jaar worden er uiteenlopende evenementen georganiseerd zoals bijvoorbeeld het Bluesfestival, de Bergrace by Night, het Bevrijdingsfestival, straattheater, een toerfietsevenement, de Open Havendag, de Open Monumentendag en het Rhine Town Jazz Festival.

Stap je er eerdaags in het huwelijksbootje maar heb je nog geen geschikte trouwlocatie gevonden? Wat dacht je van trouwen in een echt kasteel? Met een gemiddelde waardering van 9,3 is Kasteel Wijenburg hét kasteel in Echteld waar je elkaar op magnifieke wijze het jawoord geven kunt. Wijenburg is sfeervol en exclusief. Statig en groots. Enig in zijn soort. Gesitueerd in Gelderland, geldt het als een betoverende ervaring en als één van de meest uitzonderlijke en romantische trouwlocaties van Nederland. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en ligt tussen de boomgaarden, op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld. Het is dan ook volstrekt begrijpelijk dat Kasteel Wijenburg drie keer genomineerd en twee keer de award ‘Trouwlocatie van het jaar’ uit handen van De Dutch Wedding Awards gekregen heeft. De jury benadrukte het ongeëvenaarde karakter van het kasteel, waar authentieke, gulle gastvrijheid, professionaliteit, informaliteit en een uitmuntende kwaliteit op onnavolgbare wijze samengaan. Wordt dit de plek waar jullie in de echt treden, verschijn dan in een meesterlijke limousine, een sprankelende klassieker of een monsterachtige Hummer H1 van XTREMELIMO. Informeer naar beschikbaarheid en mogelijkheden. Kijk hier voor een korte impressie van deze superbe trouwlocatie:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie