Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Wierden

Vertoef je in of rond Wierden en zoek je al een poosje naar dé manier om je event, festiviteit of jubileum succesvol, denderend en magnifiek te maken? Die manier vind je bij limousineverhuurder XTREMELIMO, de verhuurservice met fantastische vehikels waarmee elk avondje uit, congres, exclusief diner, huwelijksfeest en party subliem en onovertroffen worden. Huur een mieterse Lincoln limousine, een adembenemende bruidsauto, of een gruwelijk riante Hummer H1 en laat je op een wijze in vervoering brengen die je niet snel vergeten zult. Vertrouw het vervoer op de dag of avond van je verjaardag, gala, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje toe aan de betrouwbare en geroutineeerde handen van de limousineverhuurder die comfortabel rijden en spectaculair genieten, herdefinieert. Verhef je feest, evenement of manifestatie tot een opzienbarende gebeurtenis. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Welkom in Wierden, een gemeente en forenzendorp bij Almelo (Twente) in de provincie Overijssel, eens een pleisterplaats aan de grote heirwegen van Deventer en Zwolle naar Duitsland. De naam ‘Wierden’ koppelen sommige mensen aan de ligging van een waterplas tussen Wierden en Almelo. Eén theorie stelt dat het te maken heeft met een kunstmatige hoogte ter bescherming tegen het water, zoals terpen, hillen, warden en wierden. Maar volgens velen is dat onwaarschijnlijk, omdat deze terpen of wierden voornamelijk in het noorden van het land gevonden worden. In elk geval is het een feit dat de naam Wierden afgeleid is van Wederden, wat zoiets als ‘bevloeide strook grasland langs een rivier’ zou kunnen betekenen. Wierden is niet alleen een locatie van toneelgroepen, diverse koren, muziekverenigingen, artistieke werkgroepen en een creatief centrum, maar ook van jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de Sint-Maartensmarkt en de Wiezo. Op gezette tijden kun je er een concert of toneeluitvoering bijwonen en de Culturele Raad houdt zich bezig met het organiseren van uiteenlopende lezingen, kindervoorstellingen en concerten. Geografisch gezien bevindt de gemeente zich in het westen van Twente en grenst het aan de gemeenten Hellendoorn, Twenterand, Almelo en Rijssen-Holten.

Heb je iets te vieren? Wil je stijlvol vergaderen? Een buitengewoon event of feest organiseren? Misschien in het huwelijksbootje stappen? Zalencentrum het Anker in Wierden ondersteunt het. Binnen of buiten, trendy of traditioneel. Voor elk idee en budget ben je er aan het juiste adres. Het is de feestlocatie voor elke gelegenheid die over verschillende fraaie zalen beschikt met een gezamenlijke capaciteit van enkele honderden personen. Laat je er comfortabel, chic en gerieflijk naartoe rijden, huur een limousine, klassieker of Hummer H1 van XTREMELIMO. Informeer naar de voorwaarden. Kijk hier voor een snelle impressie van deze feestlocatie:

Zoek je iets exclusievers? Verborgen in het Vossenbos van Hoge Hexel bevindt zich een gebied dat luistert naar de naam Landgoed den Vossenbosch. Het is een uitstekend bewaard en pittoresk geheim in Twente, waar je 15 hectare aan sereniteit en ruimte aantreft. Het landgoed is de ideale omgeving voor een onvergetelijke bruiloft. Stel je een formidabel decor voor, bestaand uit een authentiek en stijlvol landhuis met koetshuis, een romantisch prieel op een magnifiek grasveld en in de omringende bomen enthousiast zingende vogels. Hier stokt de adem van de natuur soms heel even en wacht het op dat ene verlossende moment waarop jullie elkaar het jawoord geven. Kies je ervoor om op deze toplocatie in de echt te treden, doe dat dan geheel in stijl en met koninklijke allure: verschijn in een plechtige en chique Lincoln limousine of een majestueuze klassieke bruidsauto van XTREMELIMO. Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden en beschikbaarheid. Kijk hier voor een eerste indruk van deze meesterlijke omgeving waar onvergetelijke momenten gecreëerd worden:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie