Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Wijk bij Duurstede

In of rond Wijk bij Duurstede speur je al een poosje naar praktische mogelijkheden en ideeën om je bruiloft, feest of party fameus, ongewoon en speciaal te maken. Probeer limousineverhuurservice XTREMELIMO, de verhuurder van schitterende wagens die elk gala, exclusief diner, evenement en avondje uit buitengewoon geslaagd en fraai maken. Huur een adembenemend mooie Lincoln limousine, een wonderschone attractieve bruidsauto, of een exorbitante Hummer H1, omgevormd tot megalimo, en beleef gemak, allure en elegantie op een wijze die je nog niet eerder ervaren hebt. Geef het vervoer op verjaardag, jubileum, vrijgezellendag of bedrijfsuitje over in de geroutineerde en bedreven handen van een limousineverhuurbedrijf dat comfortabel rijden en intens genieten betaalbaar en ongecompliceerd maakt. Verander je festiviteit, plechtigheid of manifestatie in een out-of-this-world type event. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Welkom in Wijk bij Duurstede, een vestingstad en gemeente in het zuiden van Utrecht, waar Nederrijn, Lek, Kromme Rijn en Amsterdam-Rijnkanaal langs en door lopen en waar de gemeenten Houten, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Culemborg en Buren aan grenzen. Voor ‘Wijk’ bestaan uiteenlopende verklaringen. Het zou naar verluidt herleid kunnen worden tot het Romeinse ‘vicus’, of het Germaanse ‘wik’ wat ‘bocht’ of ‘inham’ betekent. ‘Duurstede’ wordt in verband gebracht met de vroegere handelsplaats Dorestad. In 1300 ontving de stad Wijk bij Duurstede stadsrechten en was het gebouwd aan een in 1270 gebouwde woontoren die later uitgroeide tot kasteel Duurstede. Het is niet alleen een gebied van monumenten, molens, kastelen, musea en recreatiegebieden, maar ook een plaats van festivals zoals bijvoorbeeld de Blues kroegentocht, Kleurrijk uit in Wijk, het Shantyfestival, de Lekkodagen, Mazijkpop, het Catch-Up Festival, Brood en spelen, Kerst bij Duurstede en Wijn bij Duurstede.

Heb je altijd al in een onvervalst en zuiver kasteel in de echt willen treden? Elkaar in een stijlvol interieur het jawoord willen geven? In Kasteel Duurstede, een superbe trouwlocatie in Wijk aan Duurstede, kan het. Het is een officiële huwelijkslocatie en je hebt er je eigen kasteel en eiland. Het kasteel beschikt over diverse gewelfde zalen, alle behept met een sereen en smaakvol interieur. Buiten bevindt zich een riant, zonnig en deels overdekt terras met heerlijk uitzicht op de gracht. Je bent dus niet gebonden aan één plek. Een romantisch decor voor een luisterrijke bruidsreportage. Een datum voor de officiële huwelijksvoltrekking kan uitsluitend en alleen bij de gemeente Wijk bij Duurstede besproken worden (afdeling burgerzaken, telefoon 0343-595595). Wat de kosten van de huwelijksvoltrekking betreft, zul je je eveneens tot de gemeente moeten wenden. Kies je voor dit kasteel om in het huwelijksbootje te stappen, doe dat dan eersteklas, chic en met elan: verschijn in een residentiële limo, een sublieme bruidsauto of een ontzagwekkende Hummer H1 van XTREMELIMO. Informeer gerust naar beschikbaarheid en mogelijkheden. Kijk hier voor een indrukwekkende impressie van deze toptrouwlocatie:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie