Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Wolvega

Woon en leef je in Wolvega en ben je serieus op zoek naar de meest geschikte en succesvolle vorm en manier om je festiviteit, feestje of party legendarisch, ongeëvenaard en prestigieus te maken? Dan ben je bij limousineverhuurservice XTREMELIMO beslist aan het juiste adres. Het is de verhuurder van fenomenale wagens waarmee elk vrijgezellenfeest, diner, iedere bruiloft en elk jubileum subliem en onvergetelijk worden. Huur een galante Lincoln limousine, een exquise authentieke trouwauto, of een eminente Hummer H1, de enige echte, en beleef gerieflijkheid, allure en weelde zoals je die nog niet eerder meegemaakt hebt. Plaats het vervoer op verjaardag, avondje uit, gala of bedrijfsuitje in de solide en ervaren handen van een vermaard expert die wéét waar het hart sneller van gaan kloppen. Verander je evenement of manifestatie in ‘a truly unforgettable thrill’. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Wolvega, oorspronkelijk een streekdorp, is sinds de 19e eeuw de hoofdplaats van de gemeente Weststellingwerf in Friesland. Het wordt op zijn Stellingwerfs als ‘Wolvege’ en op zijn Fries als ‘Wolvegea’ uitgesproken. Begin 19e eeuw was Wolvega een paar jaar een zelfstandige gemeente, echter op 1 oktober 1816 werd de gemeente van voor 1812 weer in ere hersteld. Het is verreweg de grootste plaats van de gemeente. Waar de naam precies vandaan komt? In deze regio kwamen rond de Gouden Eeuw veel wolven voor, hetgeen in wolvenjachten resulteerde en 1712 is het jaar waarin de wolvenpopulatie nagenoeg tot nul teruggebracht werd. Ga is een antiek woord voor streek of landschap en de combinatie van Wolven en Ga staat dan ook heel eenvoudig voor ‘gebied van wolven’. In de jaren 80 heeft de aanleg van de A32 ervoor gezorgd dat er via deze snelweg een koppeling is ontstaan tussen het dorp met Heerenveen en Leeuwarden enerzijds, en Steenwijk, Meppel en Zwolle anderzijds.

Wil je elkaar in de omgeving van Wolvega het jawoord geven? Maar weet je nog niet precies waar? Wat dacht je van Feesten en partijen bij Hotel-Restaurant Heidehof in Heerenveen? Hotel-Restaurant Heidehof is een voortreffelijke locatie voor uiteenlopende gelegenheden. Het is centraal gesitueerd, ligt op één van de meest attractieve plekken van Friesland, dichtbij het Friese Merengebied, en gelet op de combinatie van multifunctionele faciliteiten, prachtige kamers en stijvolle zalen is het hotel prima in staat om elk huwelijksfeest op maat aan te bieden. Voorzien van een uitnodigende dansvloer, een state of the art geluidsinstallatie en een sfeervolle bar, heeft de grote feestzaal een maximum capaciteit van 300 personen. Het viersterren hotel beschikt bovendien over 3 fraaie tennisbanen en een uitdagende 9-holes golfbaan. Kies je ervoor om op deze plek in het huwelijksbootje te stappen, treed dan tevoorschijn op een comfortabele, chique en plechtige wijze: verschijn in een fabelachtig mooie limousine, een legendarische klassieke bruidsauto of een bizar omvangrijke en stoere Hummer H1 van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Vraag vrijblijvend naar beschikbaarheid en prijzen. Kijk hier hier voor een korte indruk van het hotel:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie