Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Zeist

Limousine en chauffeur zijn franse woorden en voor velen refereert limousine aan een voertuig dat over het algemeen verkort als ‘limo’ betiteld wordt. De herkomst van het woord is evenwel gekoppeld aan een streek in het centrum van Frankrijk, die Limousine genoemd wordt. De geschiedenis wil dat de inwoners aldaar capuchons en kleding droegen die niet alleen het open gedeelte van de auto symboliseerden, maar ook het gesloten deel. Tegenwoordig verwijst het woord limo of limousine naar een plechtige, luxueuze, statige en comfortabele wagen die doorgaans verlengd (engels: superstretched) is. De chauffeur ervan is meestal zodanig gepositioneerd dat hij of zij door middel van een tussenschot, raam of venster, afgescheiden is van de passagiers en reizigers. Het huren van een formidabele limousine of een schitterende authentieke klassieke bruidsauto, kan bij XTREMELIMO, een geroutineerde limousineverhuurservice die je een méér dan uitzinnige belevenis belooft. Een ervaring of gewaarwording die je nog lang zal blijven heugen.

Zeist is een gemeente en dorp gelegen in het centrale deel van Utrecht. De gemeente bevindt zich in het gebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, een bosrijke regio. Je kunt je dus voorstellen dat het daardoor buiten de woonkernen een behoorlijk ‘groene’ persoonlijkheid heeft. De gemeente telt naast Zeist nog vier andere plaatsen, te weten Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. Ofschoon het officieel een dorp is, wordt Zeist vanwege kasteel Slot Zeist ook wel Slotstad genoemd. In de 19e eeuw werd Zeist een veelgekozen woonplaats voor de rijken en werd er een reeks buitenplaatsen aangelegd, zoals Sparrenheuvel, Lenteleven, Ma Retraite en Molenbosch. Wist je dat Zeist een stedenband met de Japanse gemeente Yamada heeft? En dat er sinds 1996 een jaarlijkse uitwisseling van scholieren van de junior highschool met Zeist plaatsvindt?

Ben je van plan om in of rond Zeist in het huwelijksbootje te stappen? En zoek je nog naar de ideale locatie om dat te doen? Met een gemiddelde waardering van 9,1 is Mereveld een trouwlocatie in Utrecht die het in zich heeft om van elk huwelijksfeest een ongeëvenaarde gebeurtenis te maken. Te midden van het groen en tegelijkertijd niet ver verwijderd van de Utrechtse ring en het stadscentrum, tref je Mereveld. Het is een opvallend gastvrije evenementenlocatie in zo’n beetje het hart van ons land. De 4 karateristieke zalen van het historische pand zijn stuk voor stuk uitgerust met afzonderlijke en noodzakelijke faciliteiten. Daarmee wordt een intieme, persoonlijke en gerieflijke sfeer gewaarborgd. Mereveld heeft een interieur waarin de allermooiste historische elementen bewaarde zijn gebleven, is toch smaakvol trendy, authentiek en stijlvol en beschikt over een fantastische eigen keuken. Wordt dit de plek waar je elkaar het jawoord geeft, doe dat dan op verheven wijze: huur op het feest van je leven een superbe Lincoln limousine, een karakteristieke charmante klassieker of een kolossale Hummer H1, omgevormd tot heuse superlimo van XTREMELIMO. Informeer naar beschikbaarheid en mogelijkheden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie