Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Zutphen

Zeldzaam, weergaloos en fenomenaal. De wagens die je bij limousineverhuurservice XTREMELIMO huren kunt, zijn zeldzaam in Nederland en beschikken over een authentiek, weergaloos fraai voorkomen. Wat stijl, rijcomfort en uiterlijk betreft zijn de Armstrong en Cadillac auto’s die zondermeer te vergelijken zijn met Rolls Royce en Bentley. Ze laten zich met veel elan en gemak presenteren en zijn een toonbeeld van schoonheid en prestige. Bolides die elke passagier een onvergelijkbare gewaarwording beloven. Of je nu een statige Lincoln limousine, een chique en innemende bruidsauto of een daverende Hummer H1 wilt, vehikels van XTREMELIMO zijn voertuigen waar je geen genoeg van krijgt. Neem de proef op de som en probeer ons uit. Rijdend door het gehele land en een deel van Duitsland, biedt XTREMELIMO een fabuleuze topervaring en thrill op gala, vrijgezellenfeest, jubileum en verjaardag, op ieder trouw- of bruiloftsfeest, bedrijfsuitje en exclusief diner, op speciaal evenement, party, plechtigheid en fuif.

Zutphen, op zijn Nedersaksisch ‘Zutfent’, is een boeiende en bloeiende stad in het noordoosten van de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen aan de rivier de IJssel, aan de monding van de Berkel. Het is de hoofdplaats van de gemeente Zutphen. De geschiedenis van deze stad is een zeer interessante en beslaat ruim 1700 jaar. Eens een Germaanse nederzetting (Zutphen ontstond in de Romeinse tijd als Germaanse nederzetting op een rivierduinencomplex), tegenwoordig een middelgrote stad, ontving het aan het einde van de twaalfde eeuw stadsrechten. In 2005 ging Zutphen een fusie aan met Warnsveld. Nabijgelegen plaatsen zijn Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Lochem en Brummen. Vanwege het grote aantal historische gebouwen met een toren wordt Zutphen tevens Torenstad genoemd. Omdat er in het centrum van de stad nagenoeg geen moderne hoogbouw te zien is, zijn de historische torenspitsen van een aantal gebouwen prominent zichtbaar en vormen ze de skyline van Zutphen. Volgens een verhaal dat er soms nog de ronde doet, zou Ludwig van Beethoven in augustus 1772 in de herberg De Fransche tuin in Zutphen geboren zijn. Dat verhaal is evenwel nooit bewezen.

Van plan om te gaan trouwen, maar nog geen geschikte trouwlocatie gevonden? Evenementenlocatie De Bronckhorst Hoeve is een subliem gerestaureerde herenboerderij uit 1872, die beschikt over alle faciliteiten om elke bruiloft onvergetelijk en succesvol te maken. De landelijke positie, een exquise buitenlocatie en de recentelijk uitgevoerde verbouwing, zijn de drie essentiële ingrediënten voor een plaats waar heden en verleden elkaar op uitnodigende wijze gebalanceerd ontmoeten. De voormalige boerderij heeft 4 sfeervolle ruimten van uiteenlopende grootten die flexibel inzetbaar zijn, 12 hotelkamers, een prachtig uitgestrekt terras en een inspirerende buitenlocatie die luistert naar de naam De Bronckgaerd. Deze locatie is eigentijds, exclusief en uniek en kent een capaciteit van 400 personen. Met een gemiddelde waardering van 9,7 is dit de meest romantische en geliefde plek om elkaar het jawoord te geven. Kies je voor De Bronckhorst Hoeve, leg het vervoer van die dag dan in de geoefende en betrouwbare handen van limoverhuurder XTREMLIMO en verschijn in een meesterlijke limousine, een wonderschone bruidsauto of een extravagante Hummer H1. Informeer vrijblijvend naar prijzen, voorwaarden en beschikbaarheid.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie