Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Amsterdam

Je gaat trouwen op één van de hotspots en toplocaties die Amsterdam rijk is? En die dag moet méér dan magnifiek zijn? Binnenkort in de meest populaire club of discotheek van onze hoofdstad uit je dak gaan en vriend en vijand moeten weten dat jij er bent? Overweeg je om er een out-of-this-world-type vrijgezellendag te vieren? Of een exclusief gala misschien? Een unieke party of subliem diner? Proeven van een luxury lifestyle? Denk groot. Doe extravagant. Pak uit. Huur een limo.


Met een groep meiden er de shoppingdag van je leven hebben? Stippel je shoppingroute uit en geef ‘m iets extra’s. Maak ‘m comfortabel en onvergetelijk tegelijk. Laat je er met een heerlijke limo brengen. Kijk, koop en geniet. Terwijl je chauffeur op je wacht.

Bij XTREMELIMO kun je terecht voor een luxe limousine, schitterende trouw- of bruidsauto en geweldige Hummer H1 omgebouwd tot superlimo. Met ons krijgt je dag presentatie, smoel en karakter. Comfort, energie en impact. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

I amsterdam – dé gids voor Amsterdam voor iedereen, compleet met volle culturele agenda. Deze stad barst van de attracties, events en bezienswaardigheden. En het mooie is dat de meeste locaties zich in het centrum bevinden. Het centrum van een stad die 1281 bruggen en 1515 bars en cafés kent. En 165 kanalen. Die 165 kanalen hebben gezamenlijk een lengte van meer dan 100 kilometer. En daarin eindigen jaarlijks 25000 fietsen (bron: Fun Facts Amsterdam).

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie