Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Barneveld

Als Barnevelder weet u natuurlijk als geen ander op welke locaties het goed eten en drinken is, waar je de beste evenementen kunt bijwonen en van de meest boeiende en bloeiende party’s en feesten genieten mag. Gaat u trouwen, dan doet u dat misschien wel op één van de twee originele en sublieme Barneveldse trouwlocaties, te weten het Oude Raadhuis of Kasteel de Schaffelaar. Organiseert u een party dan zal het over het algemeen moeilijk zijn om één van de vele ijzersterke partyservices die Barneveld rijk is, te missen.

Wat het ook zijn mag, uniek event, bedrijfsevenement, vrijgezellendag, familiereünie, trouwdag, besloten schoolfeest, uitgaansgelegenheid of party, doe het eens anders. Doe het grootser. Briljanter. Imposanter. Beter. Huur een meesterlijke limo. Of fenomenale, klassieke trouw- en bruidsauto. Is dat niet genoeg, overweeg dan onze Hummer. Maak je nachtelijke bezoek aan bijvoorbeeld Club Move, compleet door er met een Hummer H1 te verschijnen en vriend en vijand te verrassen. Nee, te shockeren. Huren bij XTREMELIMO belooft een topervaring.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie