Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, bruidsauto of Hummer huren in Castricum

In of rondom Castricum op zoek naar een superbe limo, een onvergetelijke bruidsauto of een ongeëvenaarde Hummer H1 omgebouwd tot superlimousine? Huren bij limousineverhuurbedrijf XTREMELIMO belooft een onvergelijkbare belevenis op gala, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, exclusief diner, trouw- of bruiloftsfeest, special event, fenomenaal avondje uit of extravagante party. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Castricum is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente is onderdeel van samenwerkingsregio Kennemerland. Over de oorsprong van de plaatsnaam doen uiteenlopende versies de ronde. Mogelijk is Castricum afkomstig van het Latijnse ‘castor’, wat ‘bever’ betekent. Velen menen echter dat de kans klein is dat deze betekenis het overleefd zou hebben. Een andere bewering is dat de naam Castricum op de Latijnse woorden ‘castri locus’ gebaseerd is, wat ‘legerplaats’ zou betekenen. De benaming zou ook afgeleid kunnen zijn van de persoonsnaam ‘Karst(en)’. Castricum wordt weliswaar pas in de 10e eeuw voor het eerst genoemd, maar uit archeologische opgravingen blijkt dat deze regio in de Romeinse tijd en vanaf de vroege middeleeuwen ononderbroken bewoond was.

Ben je van plan om in of rond Castricum te gaan trouwen maar heb je nog geen geschikte trouwlocatie gevonden? Neem dan eens een kijkje op Het Oude Slot. Met een gemiddelde beoordeling van 9,5 is Het Oude Slot te Heemstede een riante, authentieke en meesterlijke trouwlocatie. Voor een onvergetelijk huwelijksfeest is Het Oude Slot een briljante keuze. Het landgoed kan gedurende het evenement van je leven jouw thuis zijn. De burgerlijke huwelijksvoltrekking wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Heemstede. Kies je voor deze toplocatie om elkaar het jawoord te geven, maak je bruiloft dan extra magnifiek en luisterrijk: huur een luxueuze limousine, authentieke klassieke bruidsauto of Hummer H1 van XTREMELIMO. Informeer vrijblijvend naar prijzen en beschikbaarheid. Kijk hier voor een korte indruk van de trouwlocatie waar honderden paren je voorgingen:

Liever trouwen aan het strand? Met een gemiddelde beoordeling van 9,7 biedt Beachclub No5 in Zandvoort de mogelijkheid om op en aan het strand in Zandvoort te trouwen. Trouwen aan zee is ongekend populair. Een ruisende zee, een fluisterende wind en een schitterende zon zorgen voor een setting die zijn weerga niet kent. Beachclub No5 is als officiële trouwlocatie de uitgelezen plek voor een sprookjesachtig romantische bruiloft. Kijk hier voor een korte impressie:

Waar je ook besluiten mag om je bruiloft, gala, evenement, party, congres, vrijgezellendag of bedrijfsuitje plaats te laten hebben, je feest wordt pas echt ongekend tof en verrassend imposant wanneer je het vervoer in de integere en gedegen handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO legt. Probeer ons uit. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie