Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of bruidsauto huren in Dedemsvaart

Dedemsvaart is een voortreffelijke locatie in de gemeente Hardenberg, gelegen in het noorden van Overijssel, vernoemd naar de Baron Van Dedem. Deze Baron gaf ooit opdracht om een gelijknamig 40 kilometer lang kanaal te laten graven waarlangs turf vervoerd kon worden. Het dorp wordt gekenmerkt door een voornaam winkelgebied met regionale functie en is tot stand gekomen naar aanleiding van de aanleg van het kanaal De Dedemsvaart en de vervening van aangrenzende gronden. Verkeer dat van Twente naar Drenthe en Groningen of vice versa beweegt, benut van tijd tot tijd de sluiproute via Dedemsvaart om op die manier te voorkomen dat er via de N34 naar de N48 gereden moet worden. Dedemsvaart ontbreekt het niet aan historische landhuizen en kalkovens. Elk jaar wordt er in augustus de Dedemsvaria georganiseerd, een week waarin zomerse activiteiten worden bedacht, die met een fraai eindfeest beëindigd wordt. Met name in het centrum krijgen deze activiteiten op meesterlijke wijze gestalte. Tevens is er sinds 2014 een evenement dat jaarlijks op de 2e pinksterdag plaatsvindt, bij recreatieplas het Kotermeer, genaamd Dedemsvaart Natuurlijk. Centraal daarin staan cultuur en natuur.

Ben je van plan om in deze regio in het huwelijksbootje te stappen? En zoek je een meer dan geschikte locatie? Wat dacht je van een schilderachtig landgoed in Hoge Hexel waar je elkaar op een onvergetelijke manier het jawoord geeft? Je kunt er trouwen, openluchtconcerten bijwonen, fotograferen en filmen, studeren en onderwijzen, seminars organiseren en fairs bezoeken. Het weergaloze en prestigieuze landgoed leent zich bij uitstek voor een grandioos en subliem huwelijksfeest. Via de fabuleuze oprijlaan kom je aan bij het landhuis, waarachter een fenomenale tuin schuilgaat. Het team achter deze toplocatie vervult al je wensen en verlangens tot in detail en biedt capaciteit voor een groep van 50 tot 2500 gasten. Kies je voor dit landgoed, dan kies je voor een briljante en onvergetelijke bruiloft. Maak je beleving compleet en leg het vervoer van die dag in de handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO: huur een exclusieve limousine, een schitterende klassieker of een kolossale Hummer H1. Informeer gerust naar de voorwaarden, prijzen en beschikbaarheid.

Een impressie van deze magnifieke trouwlocatie in Hoge Hexel:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie