Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, bruidsauto of Hummer huren in Naaldwijk

Vrijgezellendag, gala, exclusief diner, bedrijfsuitje, groots evenement, avondje uit of prinselijke party voor de boeg? In de omgeving van Naaldwijk? Verschijn comfortabel, in stijl en met allure: huur een fabelachtige limo, een betoverende Hummer H1 omgebouwd tot superlimousine of een voorbeeldige bruids- of trouwauto bij XTREMELIMO, het limousineverhuurbedrijf met de expertise en ervaring die je zoekt. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail of bel 06-28668240.

Naaldwijk is een plaats met bijna 20.000 inwoners (gemeten op 1 januari 2011), gesitueerd in de provincie Zuid-Holland en hoofdplaats van de gemeente Westland. De economische motor is de glastuinbouw en in het naastgelegen dorp Honselersdijk bevindt zich de meest voorname bloemenveiling ter wereld, FloraHolland. In de Romeinse tijd liep de Maas langs Naaldwijk en aan de Zuidweg is in 2004 een deel van een bronzen plaat gevonden. Met vermoedt dat het een fragment is van een sokkel van een standbeeld van keizer Claudius. Onze koning voert de titel Heer van Naaldwijk.

Ga je binnenkort trouwen? En zoek je een geschikte trouwlocatie? Wat dacht je van De Viersprong in ‘s-Gravenzande? Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 beschikt deze fraaie trouwlocatie over schitterende salons, romantische terrassen en een sublieme Mediterrane tuin. Elke ruimte heeft een geheel eigen, modern, uniek, prestigieus en smaakvol voorkomen. De Viersprong is een officiële trouwlocatie en staat het weer het toe, dan kan de ceremonie in de royale Mediterrane tuin voltrokken worden. Alle gerechten, van hapjes tot het diner, worden bereid in de hypermoderne eigen keuken. De kookstijl mag mediterraan worden genoemd met een ‘global twist’. De Viersprong biedt ondersteuning voor zowel zakelijke als feestelijke aangelegenheden en de mogelijkheden zijn schier onbeperkt: een exclusief diner, een deftig zakelijk event, een extravagante party, een summer wedding in de loungegarden of een gezellige informele borrel op één van de zonrijke terrassen, het kan er allemaal! Kies je voor deze locatie, kies dan voor uitzonderlijk stijlvol vervoer van XTREMELIMO: huur een magnifieke limousine, een authentieke klassieker of een riante Hummer H1. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid en voorwaarden.

Een alternatieve trouwlocatie die absoluut niet onderdoet voor De Viersprong, is Partycentrum de Rank in De Lier. Dit Party centrum is een superbe plek gelegen in De Lier in de gemeente Westland, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De Rank kent een ruim scala aan uiteenlopende soorten zalen zoals een grote zaal voorzien van een podium, een sfeervolle serre of een bar. Alle vergader- en feestzalen hebben dagverlichting waarvan er drie grenzen aan een terras met uitzicht op het water of het rijksmonument de Dom. Het Party centrum is eenvoudig te bereiken en beschikt over een royale parkeergelegenheid. Besluit je om elkaar hier het jawoord te geven, doe dat dan in koninklijke stijl, weergaloos comfortabel en superchic: verschijn in een limo, trouwauto of Hummer H1 van limousineverhuurservice XTREMELIMO.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie