Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Zuid-Holland

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland. De hoofdstad is regeringsstad Den Haag en de grootste stad is Rotterdam. De provincie geldt als één van de meest dichtbevolkte en geïndustrialiseerde regio’s ter wereld. Dit meest bevolkingrijke gebied van ons land heeft als aangrenzende provincies Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland. In het westen grenst de provincie die het centrale deel van de Rijn-Maas-Scheldedelta vormt, aan de Noordzee. Zuid-Holland heeft net als de rest van Nederland een gematigd zeeklimaat, dat onder invloed staat van de Noordzee en de Atlantische Oceaan. Gevolg daarvan is dat er sprake is van relatief koele zomers en milde winters. Komt de wind vanuit het oosten, dan kan dat tijdelijk voor een landklimaat zorgen, met warme droge wind in de zomer en gure koude wind in de winter.

Zuid-Holland is een gewest dat gekenmerkt wordt door theater, concerten en meer dan 130 musea die in 2005 door meer dan 3 miljoen mensen bezocht zijn. Het Haags Gemeentemuseum, waar hedendaagse kunst kan worden bezichtigd, was in 2008 met meer dan 250.000 bezoekers het drukst bezochte museum van de provincie. In 2005 waren er meer dan 90 theaterzalen waarin bijna 10.000 voorstellingen gegeven werden, die door bijna 5 miljoen mensen enthousiast bekeken werden.

Ben je woonachtig in deze omgeving of landstreek? En zoek je een comfortabele en luxe limousine, een originele en tijdloze bruids- of trouwauto of een excellente en indrukwekkende Hummer H1 omgebouwd tot superlimo, voor bijvoorbeeld bruiloft, party, avondje uit, diner, gala, vrijgezellendag of speciaal evenement? Dan hoef je niet verder te zoeken. Huren bij limousineverhuurder XTREMELIMO belooft een machtige ervaring binnen en buiten Zuid-Holland.

Trouwen in een heus kasteel? Op zoek naar een romantische en stijlvolle locatie in Zuid-Holland? Wat dacht je van Kasteel Duivenvoorde, waar een sprookjesachtig huwelijksfeest gewaarborgd is? Duivenvoorde is met een gemiddelde beoordeling van 9,0 één van de oudste kastelen van de provincie en vormt een uitnodigend ensemble van kasteel, park en landgoed. Door een uitmuntende ambiance en de magnifieke ligging is Kasteel Duivenvoorde een meesterlijke trouwlocatie. Het beschikt over 100 parkeerplaatsen en is geschikt voor zowel klein als groot gezelschap. Niet alleen voor een huwelijksplechtigheid en -feest, maar ook voor een feestelijke en informele borrel, een luisterrijk en smaakvol diner of een intieme en onvergetelijke samenkomst. Geef je festiviteit iets extra’s. Maak het prestigieus. Huur een limousine, klassieke bruidsauto of Hummer H1 bij XTREMELIMO en leg het vervoer in vaardige en bedreven handen. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240. Kijk hier voor een impressie van het fenomenale kasteel en de briljante omgeving:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie