Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Arnhem

Waanzinnig en in stijl uit je dak gaan in de hoofdstad van Gelderland? Chillen op de allercoolste en populairste locaties en clubs van de stad die aan beide zijden van de Rijn ligt? Dansen, loungen en afterparty’s in Arnhem, worden pas echt succesvol, vet en onvergetelijk wanneer je XTREMELIMO het vervoer laat verzorgen. Verschijn in een kolossale Hummer H1 omgetoverd tot superlimo. Verras je kompanen. Imponeer je rivalen. Laat vriend en vijand weten dat jij er bent.

Pak het anders en uniek aan bij het bezoeken van bezienswaardigheden. Attracties, curiositeiten en trekpleisters zoals het Museum Arnhem, Nederlands Openluchtmuseum, Park Sonsbeek, dierentuin Koninklijke Burgers’ Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en de John Frostbrug, zijn zoveel spannender en interessanter wanneer je je per limo of klassieker laat vervoeren. Geniet intens van wat Arnhem je het komende jaar te bieden heeft, terwijl je chauffeur op je wacht.

Wil je trouwen in de stad die aan de rivier de Nederrijn en de Sint-Jansbeek grenst? Trouwen aan het water? Wat dacht je van de Brasserie De Boerderij, aan de rand van het Sonsbeek Park, op steenworp afstand van het centrum van Arnhem? Of het Landgoed Hotel Groot Warnsborn, waar je in een luxe hotel in een rijksmonumentaal bos, ongeevenaard overnachten kunt. Of Huis Zypendaal, een magnifieke, luisterrijke 18e-eeuwse buitenplaats in Arnhem, met bijgebouwen en een tuin in een groen beekdal, omgeven door stromend water. Maak van je trouwdag een topbelevenis. Huur een sublieme roomwitte klassieke Armstrong bruidsauto of een chique, smaakvolle en karakteristieke Cadillac trouwauto.

Neem voor vragen en reserveringen m.b.t. de huur van een limousine, klassieker of Hummer H1, contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie