Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Beverwijk

Je bent van zins om in Beverwijk of binnen een straal van 20 kilometer te gaan trouwen. Op een toplocatie zoals bijvoorbeeld het prachtige sprookjesachtige kasteel Château Marquette. Of Landgoed Waterland. Buitenplaats Beeckestijn. Of misschien wel Villa Westend – voor een onvergetelijke bruiloft aan het water. En het vervoer van die uitzonderlijke dag mag wat luxer dan normaal zijn. Zo’n dag vier je per slot van rekening niet elk jaar.

Je zoekt de modernste clubs en sfeervolste bars in de stad die de grootste overdekte markt van Europa kent. Wilt er in stijl en glamour verschijnen.

Binnenkort vier je het vrijgezellenfeest van je allerbeste vriend of vriendin. De activiteit staat gepland en het belooft een meesterlijk gekke tijd te worden. Je wilt het geheel een scherp randje geven, iets extra’s, die slagroom op de taart, maar weet niet hoe.

Je hebt kaartjes voor een bijzonder concert. Het jaarlijkse concert van je favoriete artiest. Het is niet voor het eerst, want je bent er al jaren fan van. Dit keer moet het alleen anders. Bijzonder. Onvergetelijk. Stijlvol. Chique.

Met XTREMELIMO kan het. Met XTREMELIMO lukt het. Of het nu om een party, gala, evenement of feest gaat, binnen en buiten Beverwijk huur je bij ons die exclusieve limo die luxe, sensatie en comfort waarborgt. Die jou en je vrienden brengt naar waar jullie willen. Die ongeëvenaarde bruids- of trouwauto die jouw trouwfeest verdient en die de dag en avond meer dan compleet en succesvol maakt. En die karakteristieke Hummer H1 omgebouwd tot superlimousine, die, waar hij verschijnt, voor een waar en kolossaal schokeffect zorgt. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie