06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Bilthoven

In de omgeving van Bilthoven op zoek naar een fraaie limo, een chique en sfeervolle bruidsauto of trouwauto of een prachtige Hummer H1 omgebouwd tot excellente superlimo? Huren bij XTREMELIMO garandeert een meer dan buitengewone ervaring op uw gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, avondje uit of festiviteit, binnen en buiten Bilthoven. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie