Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouw-, bruidsauto of Hummer huren in Delft

‘Creating history’. Dan hebben we het over Delft, een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. De stad heeft een historische binnenstad en ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad. Delft is met name bekend vanwege het feit dat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd.

Ga je er binnenkort trouwen? Art Centre? Delft heeft een prachtig stadhuis waar je elkaar het jawoord kunt geven, maar de huwelijksvoltrekking kan ook bij de Brasserij plaatsvinden. Partycentrum de Brasserij is vanaf 1 januari 2008 een officiële trouwlocatie en naar verluidt intussen de meest gewilde trouwlocatie van de stad. Of wat dacht je van Delflandhoeve? De Delflandhoeve biedt ruimte aan een bruiloftsfeest tot ongeveer 110 personen. Het is een fraaie plek voor een familiebruiloft, een festivalbruiloft, een ecobruiloft of een serene bruiloft. Waar de huwelijksvoltrekking ook moge zijn, laat XTREMELIMO voor comfortabel, riant, uitzonderlijk en stijlvol vervoer zorgen. Laat jezelf en je partner in een schitterende klassieke Armstrong of Cadillac rijden.

Vrijgezellendag of -feest in de maak? Zo’n feest wordt door vriendinnen, vrienden of familie van de bruid of bruidegom georganiseerd met als doel om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan voordat de desbetreffende bruid en bruidegom in het huwelijk treden. TB Events kan je daarbij helpen. Zij bieden een enorm scala mogelijkheden en uitjes aan. XTREMELIMO kan daarbij voor klasse vervoer zorgen. Vervoer waar je u tegen zegt. In de vorm van een fabuleuze limousine of magnifieke Hummer H1, omgebouwd tot heuse superlimo.

Huren bij XTREMELIMO belooft een sensationele belevenis. Binnen en buiten Delft. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie