06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+

Contactformulier

 
 

Limo, bruidsauto of Hummer huren in Ede

Ede, een geschenk uit de regio. Het is een middelgrote plaats in de provincie Gelderland, op het westelijke deel van de Veluwe. Ede is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Bekijk het overzicht van de leukste en beste tips, events en uitgaansgelegenheden en geniet van wat Ede ook dit jaar weer allemaal te bieden heeft.

Hebt u interesse en besluit u mee te doen aan zo’n event, doe dat voor de verandering dan eens in stijl. Huur een limousine, een klassieke auto of een Hummer H1 omgetoverd tot kolossale superlimo. Huren bij XTREMELIMO belooft een chique ervaring die u, uw vrienden, kennissen, collega’s en familie niet snel vergeten zullen. Imponeer vriend en vijand op het Museumplein, hét uitgaansgebied van Ede. Daar zitten de fraaiste cafés waar je op jouw muziek uit je dak gaat en waar elk café door een unieke, eigen persoonlijkheid gekenmerkt wordt. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie