Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, bruidsauto of Hummer huren in Enkhuizen

Enkhuizen, beroemd om zijn Hemony-Carillons en zeilraces, geldt als historisch centrum van de haringvisserij en wordt ook wel ‘Haringstad’ genoemd. Vanwege o.a. een florerende watersport, kent de stad een voornaam en prominent toeristisch centrum. Enkhuizen is een stad en gemeente in Noord-Holland, gelegen aan het Markermeer en het IJsselmeer waar een West-Fries dialect gesproken wordt, te weten Enkhuizens. Het plaatsje begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp en heeft een boeiend en rijk verleden.

Trekpleisters en bezienswaardigheden binnen de gemeente zijn jachthavens, het Zuiderzeemuseum, stedenbouwkundige projecten, recreatiebad Enkhuizerzand, Sprookjeswonderland, bloemenvelden, chartervaart, monumenten, evenementen zoals bijv. het Jazzfestival Enkhuizen, en het strand aan het IJsselmeer. Enkhuizen is bovendien de stad van het allereerste naviduct wereldwijd – een aquaduct met een sluis erin. Vanwege de significante toename van de pleziervaart in de afgelopen jaren werd de wachttijd voor schepen en autoverkeer bij de schutsluis enorm. Vooral om die reden werd het naviduct aangelegd.

Jawoord geven bij ondergaande zon? Trouwen aan het water? Bruiloft onder de sterren? Huwelijksfeest in de haven? Check Naupar dat naar eigen zeggen voor elke gelegenheid een schip heeft. Naupar is een groep nautische partners die uiteenlopende arrangementen aanbiedt ter viering van een bruiloft, overdag of ’s avonds, op en rond het water, aan boord van een traditioneel, authentiek en schitterend zeilschip, salonboot of sloep. Trouw op een locatie met stijl, prestige en ambiance, op het IJsselmeer, de Waddenzee of op de wateren van Amsterdam. Varend of stilliggend, jij mag kiezen. Geef elkaar het jawoord aan boord van een karakteristiek schip in een schilderachtige haven. Het belooft een spetterend, intiem en groots huwelijksfeest te worden. Kijk hier voor een korte impressie van Naupar:

Maak je huwelijksdag en -avond extra onvergetelijk en gedenkwaardig en verschijn in een statige, luxueuze Lincoln limousine, een klassieke bruidsauto of een tot superlimo omgebouwde enige echte Hummer H1. Huren bij XTREMELIMO belooft een ontzagwekkende ervaring op gala, bruiloft, vrijgezellenfeest, party, bedrijfsuitje, exclusief event en diner, binnen en buiten Enkhuizen. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie