Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Enschede

Enschede, stad en gemeente in Twente, in het zuidoosten van Overijssel. Het is de grootste stad van deze Nederlandse provincie en naar inwoneraantal de 12e gemeente van Nederland. De naam refereert volgens Wikipedia aan ‘An die Schede’, waarbij het Oudsaksische scethia ‘scheiding’ of ‘grens’ inhoudt, naar verluidt betrekking hebbend op een moerassig grensgebied. Enschede, ‘stad van nu’, kent ontzettend veel bezienswaardigheden: op gebied van zien en doen, eten en drinken, shoppen en winkelen, kunst en cultuur, evenementen en uitgaansgelegenheden. Een beknopt overzicht vind je op de jaarkalender van events.

Trouwen in Overijssel is trouwen in Enschede. Voor wie dat wil en nog op zoek is naar een toplocatie om er elkaar het jawoord te geven: met een gemiddelde beoordeling van 9,2 is parklocatie De Jaargetijden een absolute aanrader. De wijze waarop zij aanstaande bruidsparen begeleiden is werkelijk fenomenaal en uniek. De Jaargetijden is trouw-, feest-, dinerlocatie, weddingplanner, entertainmentbureau en ceremoniemeester in één. Liever trouwen op een locatie met een middeleeuws karakter? Wat dacht je van Dragonheart Erve ’t Stroink? Het beschikt over twee prachtige trouwlocaties, waarbij je de keuze hebt tussen binnen trouwen in de speciaal hiervoor ingerichte ‘Ridderzaal’ en buiten trouwen in de open en frisse natuur bij het ‘Prieel’. Dragonheart biedt daarbij ondersteuning aan maximaal 42 personen. Andere fantastische trouwlocaties zijn Hampshire Hotel De Broeierd en Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden.

 

De Wilmersberg

Een alternatieve, sublieme trouwlocatie in Overijssel is Landgoed Hotel De Wilmersberg, je eigen buitenverblijf in De Lutte, Twente. Hét buitenverblijf in Overijssel voor mensen afkomstig uit elke hoek van de wereld. Ontdek het zelf.

Welke toptrouwlocatie het ook worden mag, het event van je leven krijgt extra elan, prestige en comfort wanneer je het vervoer laat verzorgen door XTREMELIMO. Geef je feest dat onvergetelijke karakter, huur een magnifieke limousine of schitterende, klassieke Armstrong of Cadillac als trouwauto. Laat je zorgeloos, gerieflijk, chic en prinsheerlijk rijden.

Uitgaan en stappen in studentenstad Enschede? In stijl uit je dak gaan op vette sounds, rhythms en beats van top dj’s? Maak je avond en nacht ongeëvenaard. Doe gek. Denk groot. Wees brutaal. Verschijn in een imposante en koninklijke limousine. En laat iedereen weten dat jij er bent. Limousine niet genoeg? Been there, done that? Huur dan de enige echte Hummer H1, omgetoverd tot superlimo. Maak je borst maar nat, want die zorgt voor een ongekend schokeffect.

Vragen of reserveringen m.b.t. de huur van een limousine, bruidsauto of Hummer H1? Neem vrijblijvend contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie