Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Franeker

In de omgeving van Franeker op zoek naar een buitengewoon statige limo, een schitterende authentieke bruids- of trouwauto of een royale en onovertroffen Hummer H1 omgebouwd tot majestueuze toplimo? Huren bij limousineverhuurservice XTREMELIMO belooft méér dan een briljante ervaring op gala, vrijgezellenfeest, bruiloft, exclusief diner, avondje uit, bedrijfsfeest, jubileum of party, binnen en buiten Franeker. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Franeker, op zijn Fries uitgesproken als Frjentsjer, is de hoofdplaats van de gemeente Franekeradeel, in de provincie Friesland en bevindt zich ongeveer 20 kilometer ten westen van de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden. De stad is één van de Friese elf steden. Franeker heeft een jachthaven, een theater en een overdekt zwembad en kent een rijke geschiedenis. Daarnaast is het een stad van kunst en cultuur, rijksmonumenten, planetarium, musea en natuur.

Ga je binnenkort trouwen? En doe je dat in Franeker of directe omgeving? Wat dacht je van een watersporthuwelijk in Sandfirden? Sandfirden is een klein en karakteristiek Fries dorpje met een beschermd dorpsgezicht. De authentieke woningen en boerderijen enerzijds en het pittoreske kerkje Sanfurd anderzijds, geven het dorpje een onmiskenbaar unieke en uitnodigende persoonlijkheid. Sanfurd mag je kortom met recht de meest fraaie, Friese trouwlocatie noemen. De ligging aan het water maakt het tot een uiterst geliefde trouwlocatie voor watersportliefhebbers. Besluit je om op deze plek in de echt te treden, doe dat dan stijlvol, comfortabel en met koninklijke allure: huur een mieterse bolide, limousine, klassieker of Hummer H1 van XTREMELIMO. Informeer naar prijzen en beschikbaarheid. Een korte impressie van deze sublieme trouwlocatie:

Liever trouwen op het water? Midden op de Waddenzee? Trouwen met je voeten in het zand? Onalledaags? Het kan. De Klipper Isis is een officiele trouwlocatie in de gemeente Harlingen en sinds 2012 is het er mogelijk om aan boord van de Isis op de Waddenzee in de echt te treden. Geniet op de dag van je leven van een fabuleuze zeilcruise. Laat je op een magnifiek zeilschip over de Waddenzee varen. Relax en smul van een voortreffelijk uitzicht op welgevormde eilanden of je eigen drooggevallen zandbank. Enkele trefwoorden die deze trouwlocatie typeren: eigen trouwambtenaar, uitnodigende gastvrijheid, excellente bediening, all inclusive bruidsarrangement, bruidsbloemen in dagruim, champagnecocktail na de huwelijksvoltrekking en een meesterlijke bruidstaart. Will this be the place for the event of your life? Leg het vervoer dan in de betrouwbare en ervaren handen van limoverhuurbedrijf XTREMELIMO en verschijn in een luxueuze Lincoln limousine, een schitterende klassieke bruidsauto of een ongeëvenaarde Hummer H1, de enige echte.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie