Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, bruidsauto of Hummer huren in Haarlem

Trouwen in de gemeente Haarlem, op een fenomenale trouwlocatie? Een vrijgezellenfeest gepland in de provincie Noord-Holland? Iets te vieren op een voortreffelijke feestlocatie in of rondom Haarlem? Shoppen in de mooiste winkelstraten van de stad die door Haarlemmers ‘Amsterdam in het klein’ genoemd wordt? Swingen en chillen op één van de te gekke Haarlemse clubs of disco’s? Exclusief diner voor de boeg? Coole shopping dag in de planning? Vette party op de Heerlemse agenda? Doe gek. Wees anders. Pak een limo. Laat je comfortabel, statig en luxe vervoeren. Imponeer je omgeving en jezelf en laat iedereen weten dat jij er zijn mag.

De hoofdstad van Noord-Holland, the most welcoming city in Holland, kent jaarlijks talloze festivals, evenementen, party’s en uitgaansgelegenheden, die je dag kleuren en mooi maken. Maar met XTREMELIMO wordt zo’n dag mooier dan mooi. Weergaloos. Briljant. Echt onvergetelijk. Huur een statige limo, authentieke bruids- of trouwauto of een spannende Hummer H1 omgebouwd tot superlimousine. XTREMELIMO belooft een topervaring. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie