Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Hardenberg

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je woonachtig in Hardenberg of omgeving? Zoek je een geschikte trouwlocatie? Wat dacht je van Kasteel Coevorden, op enkele kilometers verwijderd van Hardenberg? Dit kasteel verandert de meest romantische dag uit je leven in een sprookjesachtige ervaring en is een officiële trouwlocatie van de gemeente Coevorden. Je kunt er terecht voor zeer uiteenlopende arrangementen, zoals bijvoorbeeld oud en nieuw-, kerst-, fiets- en culinaire arrangementen, meerdaagse specials, private dining en lunchen, bedrijfsfeesten en club meetings.


Partycentrum De Zandstuve is eveneens een uitstekende trouwlocatie. Het centrum biedt diverse bruiloftarrangementen aan, ligt verscholen in het groen, op een steenworp afstand van Ommen, Vriezenveen, Wierden, Hellendoorn en Rijssen. Omgeven door prachtige eiken, statige beuken en esthetisch ontworpen terrassen, is partycentrum de Zandstuve voor wie houdt van ruimte, stijl en sereniteit.

Wat voor feest of event het ook zijn mag wat je vieren wilt, waar dan ook, je dag of avond wordt pas echt compleet en schitterend met vervoer van XTREMELIMO. Vrijgezellenfeest, shopping dag met je vriendinnen, bruiloft, exclusief gala, private diner, evenement of intiem feestje met collega’s en vrienden, huur er een royale limousine, klassieke bruidsauto of fabuleuze Hummer H1 bij, en ‘sit back, relax and enjoy the ride’. Maak je ervaring subliem en onvergetelijk. Een belevenis waarbij superlatieven veruit te kort schieten.

Neem voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, klassieke Armstrong of Cadillac trouwauto, of Hummer H1 contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie