Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren Hendrik ido Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een fraai dorp en prachtige gemeente in Zuid-Holland, gelegen in de Zwijndrechtse Waard. De plaats grenst in het noorden aan de rivierarm het Waaltje en in het oosten aan de rivier de Noord. Buurgemeenten zijn Ridderkerk, Zwijndrecht, Alblasserdam en Papendrecht. De unieke naam refereert aan de oorsprong van de polder waarin het dorp gesitueerd is. Wist je dat Hendrik Ido Ambacht een partnerverband met het Duitse Bergen heeft? De locatie bevindt zich aan de splitsing van de A15 en A16, wegen die voor een uitstekende verbinding met Rotterdam en Dordrecht zorgen. De meest voorname busverbindingen zijn bus 88 en 92, allebei tussen Dordrecht en Rotterdam. Over water kun je met de Waterbus naar Rotterdam en naar de in de buurt liggende gemeenten.

Zijn jullie van zins om in de omgeving van Hendrik ido Ambacht elkaar het jawoord te geven? Zoeken jullie alleen nog naar de meest geschikte plek om dat te doen? De Heeren van Ambacht, gevestigd in het monumentale pand ‘Bouwlust’, is een trouwlocatie bij uitstek, in Hendrik ido Ambacht. Met recht mag De Heeren van Ambacht ‘Huis der Gemeente’ genoemd worden, want de trouwplechtigheid wordt er officieel voltrokken. Met veel genoegen, passie en enthousiasme wordt er tevens voor bruidstaart, receptie, borrel, diner, feest en andere activiteiten gezorgd. Zoek je naar manieren om je bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken, dan zal het team achter De Heeren van Ambacht er alles aan doen om je daarbij te ondersteunen. Je kunt er ook terecht voor verjaardag, vrijgezellenfeest, high-tea, buffet, baby shower, jubileum, lunch en party. Kies je ervoor om op deze toptrouwlocatie in het huwelijksbootje te treden, doe dat dan smaakvol, prestigieus en in stijl: leg het vervoer van die dag of avond in de volleerde en geroutineerde handen van limousineverhuurbedrijf XTREMELIMO: huur een legendarische limo, een eersteklas bruidsauto of een kolossale Hummer H1.

Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie