Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Hilversum

Hilversum. De mediastad die heel veel landelijke omroepbedrijven huisvest. De gemeente Hilversum noemt zichzelf ook wel ’tuinstad’ vanwege het grote aantal tuinen, en ‘villadorp’ vanwege de vele villa’s.

Laat je je hier binnenkort in de echt verbinden? Ga je er trouwen? En zoek je de ideale trouwlocatie? Wat dacht je van Fort Vivant? Informeel, ongedwongen en stijlvol. Fort Vivant is gevestigd in Fort Werk IV, een subliem cultureel erfgoed in Bussum. Om je trouwdag onvergetelijk te maken, heeft Fort Vivant een selectie gemaakt van een aantal trouwspecialisten die elk binnen hun eigen vakgebied, kwaliteit waarborgen. Goed alternatief is Brasserie Zonnestraal. Op Landgoed Zonnestraal wordt jou alles aangeboden om de dag van je leven op één locatie met al je gasten door te kunnen brengen. Sfeervol, romantisch en sprookjesachtig. Zoek je een gezellige en klassieke trouwlocatie in het Gooi? Met de status van officiële trouwlocatie leent Brasserie Bel ami in Bussum zich prima voor huwelijksceremonie, -receptie en -diner. Waar het ook mag zijn, maak je dag extra geslaagd, compleet en prestigieus met een limousine of klassieke bruidsauto van XTREMELIMO. Laat je prinsheerlijk vervoeren en geniet zoals je nog nooit genoten hebt.

Party of personeelsfeest in de omgeving van Hilversum in de maak? Partycentrum The Spot is een flexibel en multifunctioneel partycentrum voor het vieren van een verjaardag, house party, vrijgezellenfeest, R&B party, schoolfeest, exclusief gala of diner, huwelijksfeest en bruiloft, veiling, receptie en bedrijfsfeest. Regel de catering zelf of laat het door het ervaren team achter The Spot verzorgen. Dit centrum in Bussum verhuurt zalen voor letterlijk elke gelegenheid die je maar verzinnen kunt. Pak daarbij groots uit. Doe het anders. Huur een superstretched limousine. Of Hummer H1, omgebouwd tot extravagante superlimo.

Uitgaan in de mediastad van Nederland? In één van de vele discotheken, clubs of andere uitgaansgelegenheden die Hilversum rijk is? Dans, swing, chill en lounge. Terwijl je chauffeur op je wacht. Verbaas vriend en vijand, verschijn in een Hummer H1 superlimo, de enige echte, en laat jezelf chic, royaal en onwaarschijnlijk imposant vervoeren. Live the experience of a lifetime!

Neem voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, klassieke trouw- of bruidsauto of Hummer H1, contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie