Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, bruidsauto of Hummer huren in Joure

In de omgeving van Joure op zoek naar een weergaloze limo, onovertroffen bruidsauto of een stoere Hummer H1 omgebouwd tot splendide superlimo? Dan hoef je niet verder te kijken. Huren bij XTREMELIMO belooft een onvergetelijke ervaring op exclusief diner, gala, bruiloftsfeest, evenement, avondje uit, bedrijfsuitje of extravagante party, binnen en buiten Joure. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Joure (op zijn Fries ´De Jouwer´) is een plaats in de Nederlandse provincie Friesland en de hoofdplaats van de gemeente De Friese Meren. Inwoners van Joure worden Jousters genoemd en in de volksmond staan ze tevens bekend als ´Jouster Keallepoaten´ oftewel ´kalfspoten uit Joure´. Zo´n ´keallepoat´ is een koekoffer, die men vroeger aan de watergeest gaf uit dank voor het feit dat hij het land van zoveel water had voorzien. Joure dat ontstaan is boven op een zandrug op een kruising van waterwegen naast het voormalige dorp Westermeer, heeft veel te bieden op het gebied van evenementen, cultuur, sport, kerkgebouwen, molens, parken en natuur.

Een unieke trouwlocatie is Tsjerke in Terherne. Tsjerke wordt gekenmerkt door een idyllische setting waar de trouwkerk, de receptietuin, huwelijkssteiger, de tweede dinerkerk, de honeymoonsuite, de Harbour Club Terherne en de mogelijkheden voor overnachting voor de gasten, centraal bij elkaar liggen. Tsjerke heeft een fenomenale tuin aan het water, omgeven door 100 soorten wit bloeiende heesters, grote witte parasols en wit tuinmeubilair. Het interieur van deze unieke trouwlocatie is romantisch wit. Geef je elkaar hier het jawoord, kies er dan voor om dat comfortabel, chic en geheel in stijl te doen: huur een statige Lincoln limousine, een onweerstaanbare klassieke bruidsauto of een royale Hummer H1 van XTREMELIMO. Vraag vrijblijvend naar beschikbaarheid en mogelijkheden.

Met een gemiddelde beoordeling van 9,2 is Lokaal 55 in Sneek een fantastische alternatieve trouwlocatie. Lokaal 55 is als officiële trouwlocatie uitermate geschikt voor een formidabel bruiloftsfeest. Elk hoogtepunt van je allermooiste trouwdag is hier gewaarborgd: trouwceremonie, lunch met familie en vrienden, trouwreceptie, bruiloftsdiner en bruiloftsfeest. Bij Lokaal 55 kun je naast huwelijksfeest tevens terecht voor workshop, teambuilding, walking dinner, buffet, Valentijn diner, BBQ, bedrijfs- of personeelsuitje, verjaardagsfeest, vergadering, vrijgezellendag en feest op het water. Kies je voor deze toplocatie, verschijn dan met koninklijke allure en laat iedereen weten dat jij er bent: huur een prachtige limousine, authentieke trouwauto of kolossale Hummer H1 van XTREMELIMO. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je verrassen.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie