Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Nieuwegein

Hallo Nieuwegeiner! Wist je dat Nieuwegein een gemeente en plaats is in de provincie die, gekeken naar oppervlakte, de kleinste van Nederland is? We hebben het over de provincie die luistert naar de naam Utrecht. De gemeente Nieuwegein bevindt zich aan de rivier de Lek en telt sinds 1 april 2016 méér dan 60.000 inwoners.

Woon je in de omgeving van Nieuwegein en ben je op zoek naar een weelderige limo, wonderlijk mooie en authentieke bruidsauto, of riante Hummer H1 omgebouwd tot kolossale superlimo? Huren bij XTREMELIMO garandeert een mieterse ervaring op gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, avondje uit, vrijgezellendag, bedrijfsfeest, party of evenement, zowel binnen als ver buiten Nieuwegein. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie