06 – 28 66 82 40 • E-mail ons

 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Nieuwegein

Hallo Nieuwegeiner! Wist je dat Nieuwegein een gemeente en plaats is in de provincie die, gekeken naar oppervlakte, de kleinste van Nederland is? We hebben het over de provincie die luistert naar de naam Utrecht. De gemeente Nieuwegein bevindt zich aan de rivier de Lek en telt sinds 1 april 2016 méér dan 60.000 inwoners.

Woon je in de omgeving van Nieuwegein en ben je op zoek naar een weelderige limo, wonderlijk mooie en authentieke bruidsauto, of riante Hummer H1 omgebouwd tot kolossale superlimo? Huren bij XTREMELIMO garandeert een mieterse ervaring op gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, avondje uit, vrijgezellendag, bedrijfsfeest, party of evenement, zowel binnen als ver buiten Nieuwegein. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie

 
 
webdesign zwolle