06 – 28 66 82 40 • E-mail ons

Contactformulier

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Nieuwerkerk aan den IJssel

In de omgeving of regio van Nieuwerkerk aan den IJssel op zoek naar een sfeervolle limo, sprankelende bruids- of trouwauto of een karakteristieke Hummer H1 omgebouwd tot weergaloze superlimousine? Probeer ons uit. Huren bij XTREMELIMO belooft een ongelooflijke ervaring op uw gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, avondje uit of festiviteit, binnen en buiten Nieuwerkerk aan den IJssel. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 
 
webdesign zwolle