Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Noord-Holland

Trouwen in de provincie waar Haarlem de hoofstad van is? Wat dacht je van een trouwlocatie in een weiland? De Breek is gelegen in een landelijke omgeving, de ideale trouwlocatie om temidden van familie en vrienden een intiem samenzijn te scheppen. Maak de dag compleet. Huur hierbij een prachtige, statige limousine van XTREMELIMO. Of legendarische klassieker.

Een geslaagde bruiloft, intiem, klein, royaal of mega groot, begint bij een perfecte organisatie en het vinden van de juiste locatie. Heeft dat ook jouw prioriteit, dan ben je bij Bobs Party & Events aan het juiste adres. Samen met het bruidspaar ontwerpen de weddingplanners de bruiloft. Kolossaal en romantisch of juist bescheiden en ‘cosy’. De mogelijkheden zijn legio. Ook t.a.v. het vervoer. Laat je in een klassieke Armstrong of Cadillac vervoeren. Huur de auto van je dromen en maak de dag ongeëvenaard. Vraag XTREMELIMO naar de voorwaarden.

Liever een unieke trouwlocatie aan het water? De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Finley heeft als officieel geregistreerde trouwlocatie alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Het Finley Witte Huis heeft de Toptrouwlocatie Award 2012 & 2014 ontvangen. Ze beschikken over een zeer romantische boot en de huwelijksvoltrekking geschiedt in The View, een bloemrijke locatie met een fenomenaal uitzicht op het water. Geef de dag van je leven extra elan, luxe en comfort: laat XTREMELIMO voor het vervoer zorgen. Huur een schitterende klassieker. Of, als het echt speciaal en subliem moet zijn, een Hummer H1, de enige echte, omgebouwd tot superlimo.

Kijk hier voor alle overige prachtige trouwlocaties in Noord-Holland.

Vrijgezellenfeestje in de provincie die aan Zuid-Holland en Utrecht grenst? Bruiloft, schoolfeest, een 80’s & 90’s party of een ander themafeest? Waar 400 jaar geleden De Roode Leeuw te Zuid-Scharwoude fungeerde als herberg, is het vandaag de dag een multifunctioneel horecabedrijf. Zij denken graag met je mee en alles wordt er tot in de puntjes verzorgd.
Daar is het ultieme feestje binnen handbereik. En bij XTREMELIMO, het ultieme vervoer. Huur een state of the art limousine of Hummer H1. Laat je comfortabel, ontspannen en indrukwekkend rijden.

Neem voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, klassieke bruidsauto of Hummer H1 contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie