Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Noordwijk aan Zee

Zoek je een onvergetelijke ervaring en indrukwekkende belevenis in het kader van een vrijgezellendag, bruiloft, jaarlijks evenement, manifestatie, exclusief diner, avondje uit of party? In de omgeving van Noordwijk aan Zee? Pak een weelderige limousine, huur een klassieke, authentieke trouwauto of verschijn in een ongewoon riante Hummer H1 omgebouwd tot superlimo. Limousineverhuurservice XTREMELIMO belooft een weergaloze happening. Laat je verrassen. Laat iedereen weten dat jij er bent. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

Noordwijk, vroeger ook wel geschreven als Northgo, Norwige, Nortic, Northge en Northeke, is een dorp en gemeente in Zuid-Holland. De gemeente omvat twee kernen, gescheiden van elkaar door een groenstrook. Noordwijk aan Zee is sinds de 19e eeuw een badplaats met een lange kuststrook en Noordwijk-Binnen straalt in de oude kern nog de rust van vervlogen tijden uit. Noordwijk aan Zee is één van de rijkste locaties in Nederland en het staat op de 12e plek in de ranglijst van 50 meest vermogende wijken van het land. Het is een plaats van cultuur, bloemencorso’s, schilderfestivals, monumenten, kunst, sport, recreatie, bezienswaardigheden, duurzaam toerisme en strand.

Van plan elkaar in deze schitterende omgeving het jawoord te geven? Wat dacht je van Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee? Dit sublieme hotel biedt uiteenlopende mogelijkheden ter ondersteuning van een perfecte bruiloft. Wil je trouwen op het strand, dan kan dat hier. Wist je dat het Hotel van Oranje een officiële trouwlocatie is? Wacht dus niet langer, plan je droomhuwelijksfeest nu. Kies je voor deze toplocatie, overweeg dan om er ultra chic, stijlvol en met koninklijke allure te verschijnen: huur een fabuleuze limousine, een klassieke bruidsauto of, als het echt groots moet zijn, een ongeëvenaard royale Hummer H1. Kijk hier voor een korte sfeerimpressie van het hotel:

Een fantastische alternatieve trouwlocatie is Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf, omgeven door strand en duinen. Het is een officiële trouwlocatie, waar je elkaar het jawoord geeft in één van de unieke zalen, die volledig naar wens kan worden aangekleed. Het burgerlijk huwelijk kan worden voltrokken in de Tuinzaal, de Serre en Duinvallei. Klein, middelgroot of groot gezelschap, het hotel heeft een capaciteit van maximaal 250 personen. Leg het vervoer in de vertrouwde en ervaren handen van limousineverhuurder XTREMELIMO en je dag en avond worden naar een onvergelijkelijk niveau opgetild. Informeer naar de voorwaarden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie