Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Nunspeet

Nunspeet is een schildersdorp op de Veluwe in Gelderland, waar het dialect Nunspeets gesproken wordt. Het bevindt zich op de grens van uitgestrekte bossen van de Veluwe en weidelandschap langs de Randmeren. Men gaat ervan uit dat de naam Nunspeet afkomstig is van Nuwenspete, dat ‘nieuwe ontginning’ betekent. Elspeet daarentegen, betekent ‘oude ontginning’. Niet onbelangrijk voor de groei en ontwikkeling van Nunspeet waren de aanleg van de Zuiderzeestraatweg in 1830 en de aansluiting op het spoorwegnet in 1863. Toerisme werd in de tweede helft van de 19e eeuw belangrijker en in de loop van de 20e eeuw vestigden veel bedrijven zich in de gemeente Nunspeet. De overgang tussen het bosrijke Veluwemassief en het Veluwemeer bestaat uit cultuurlandschap met weilanden, houtwallen en singels en oude hoeves.

Evenementen die elk jaar in Nunspeet georganiseerd worden en die vrij toegankelijk zijn, zijn Rhythm and Blues Time (op vrijdag voorafgaand aan Pinksteren), Classic Demo (een stratenrace met klassieke motoren op Hemelvaartsdag), Eibertjesdag (folklore met klederdracht en markt op de dag na Hemelvaart), Strijd om de Nunspeetse Keiler, Beachvolleybal, de Ronde van Nunspeet en de Nacht van Nunspeet (muziekfeest en straattheater in het centrum). Verschillende kleinere evenementen zoals de Taptoe, Samen Kerst, Kunstroute en Wildspeurtochten worden er eveneens georganiseerd. In april vindt tevens de jaarlijkse Elspeet Memorial Tour plaats. Watersporters, kite- en watersurfers gaan graag naar het randmeer.

Ben je van plan om in deze regio in het huwelijksbootje te stappen? Moet het bovendien een ontspannen huwelijksdag worden? Kies dan voor het romantische landgoed Het Roode Koper. Dat is een locatie in Leuvenum waar werkelijk alles van A tot Z tot in de puntjes en op magnifieke wijze verzorgd wordt. Een trouwambtenaar verbindt jullie er officieel in de echt. Prestigieus, binnen of buiten, romantisch in de rozentuin of op een iets koelere dag in de lounge bij de haard. Elkaar hier het jawoord geven is synoniem met ‘idyllisch trouwen in stijl’. Het landgoed is gelegen in Leuvenum, in het midden van Nederland. Uitmuntende verbindingswegen en routes vanuit de Randstad en omliggende provincies, maken het uitermate geschikt als ontmoetingsplek voor families, vrienden, collega’s, partners en zakelijke contacten. Het Roode Koper is aangesloten bij Relais & Chateaux, lid van Quality Lodgings en onderhoudt intensieve contacten met Natuurmonumenten. Vier je je bruiloft hier, leg het vervoer van die dag dan in de volleerde en geoefende handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO en huur een formidabele Lincoln limo, een meesterlijke klassieke bruidsauto, of een royale Hummer H1. Informeer vrijblijvend naar prijzen, beschikbaarheid en voorwaarden.

Een korte impressie van dit schitterende oord:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie