Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Overijssel

Op zoek naar de ideale trouwlocatie voor dit jaar, in het oosten van Nederland? In het met fraaie riviertjes en beken doorsneden zandgrondgebied, waar in het noordwestelijke deel ervan, polders en meertjes domineren? In de provincie die luistert naar de naam Overijssel?

Een uniek buitengoed met 14 hectare bosrijk gebied, uitermate geschikt voor de bruiloft van je dromen, is Buitengoed Fredeshiem in Steenwijk-de Bult. Voor wie zorgeloos trouwen en grenzeloos romantisch genieten wil. Het team achter de organisatie van Fredeshiem, is flexibel en biedt uiteenlopende mogelijkheden, variërend van een kleinschalig intiem diner met familieleden of vrienden, tot de uitgebreide verzorging en ondersteuning van de complete ceremonie, inclusief trouwen in een kapel. Wil je de dag van je leven echt onvergetelijk maken, laat XTREMELIMO dan voor subliem vervoer zorgen. Laat je comfortabel, stijlvol en chic vervoeren. Huur een limousine of klassieke Cadillac of Armstrong bruidsauto. Buitengoed Fredeshiem is tevens geschikt voor een intieme familiedag, een personeels- of groepsuitje, vrijgezellenfeest of receptie.

Een fantastische alternatieve trouwlocatie is Landgoed Den Vossenbosch, gelegen in Hoge Hexel. Sinds 2015 zijn dit pittoresque landgoed, het landhuis en het koetshuis, het bos, de tuinen en het water toegankelijk en inzetbaar voor diverse evenementen en events. Dat betekent dat je er niet alleen voortreffelijk kunt trouwen, ook openluchtconcerten, fotograferen, filmen, studeren en onderwijzen, seminars en fairs behoren tot de mogelijkheden. Het prachtige landgoed leent zich evenwel als geen ander voor een exclusieve bruiloft. Laat zo’n bruiloft een huwelijksfeest zijn waarbij superlatieven te kort schieten. Verschijn in een limousine of schitterende klassieke trouwauto die luxe, elan en comfort naar een nieuw en ongekend niveau tilt.

Zoek je je trouwdag misschien meer in theatrale sferen? Wat dacht je van Theater Buitensoos in Zwolle? Bij de mooiste dag van je leven hoort ontegenzeggelijk de mooiste locatie van de regio. Theater Buitensoos is een plek die gewoon anders is dan anders. Waar je onmiskenbaar kan en mag uitpakken. En waar je iedereen versteld kunt laten staan. Een samensmelten van hedendaags en traditioneel. Laat het de meest memorabele dag van je leven zijn. En laat XTREMELIMO daarbij het vervoer arrangeren.

Uitgaan in één van de talloze, gezellige en vette uitgaansgelegenheden die Overijssel rijk is? Bachelor party in het vizier? Exclusief familie- of bedrijfsfeest in de maak? Doe het eens anders. Wees extreem. Doe gek. Verschijn in een limousine en laat anderen weten dat jij er bent. En mocht het echt extravagant en kolossaal moeten zijn, overweeg dan een Hummer H1, omgebouwd tot heuse superlimo. De enige echte. Enjoy, sit back and relax! While the driver waits for you…

Neem voor vragen en reserveringen m.b.t. de huur van een limousine, klassieker of Hummer H1 contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie