Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Sneek

Welkom in Sneek, de stad met een gematigd zeeklimaat, schuin onder Leeuwarden. Waar de zomers aangenaam en de winters mild en zacht zijn. Gelegen nabij het Sneekermeer is Sneek natuurlijk populair en bekend vanwege de historische binnenstad, de Waterpoort, en de inmiddels legendarisch geworden Sneekweek. Wist je dat eind 15e eeuw de stad twee jaar lang zelfs de officiële hoofdstad van het gewest Friesland was? Sneek is een plaats van authentieke grachten, beschermde monumenten, attractieve parken en een florerende en bloeiende watersport en toeristische sector. De stad heeft iedereen wel iets te bieden, ook op het terrein van museum, film, theater, muziek, sport en evenementen.

Op zoek naar een voortreffelijke trouwlocatie in of rond Sneek? Neem een kijkje op Lokaal 55 in Sneek. Naast dineren, party- en bedrijfscatering, uiteenlopende feesten en arrangementen op het gebied van varen en op het water zijn, is Lokaal 55 gespecialiseerd in bruiloftsfeesten. Lokaal 55 is in 1931 ontworpen, heeft in 2011 een fundamentele renovatie ondergaan, kent een stoere, industriële uitstraling en is een zeer originele eyecatcher. Lokaal 55 ligt aan de verbindingsweg van de A7 en het centrum van Sneek, biedt ruim parkeergelegenheid en beschikt over een stijlvolle, fraaie tuin aan het water, waar diverse te huren boten liggen aangemeerd. Je kunt en mag er ook met een eigen schip aanleggen. Geef je dag extra elan en prestige en huur een limousine of klassieke Armstrong of Cadillac bruidsauto van XTREMELIMO. Geniet van exclusief, zorgeloos en klasse vervoer.

Liever een exclusief pand met historie als setting waar je elkaar het jawoord geeft? Sems bevindt zich in een karakteristiek pand, gelegen aan het Gouverneursplein in Leeuwarden, een pand met een verhaal waar eens de gouverneur woonachtig was. Sems biedt ondersteuning voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Het mag dan geen officiële trouwlocatie zijn, het is voldoende om een standaardbrief naar de gemeente Leeuwarden te sturen om toestemming voor een huwelijksvoltrekking te verkrijgen. Maak je trouwfeest tot een ongeëvenaard en onvergetelijk spektakel en leg het vervoer in de vertrouwde handen van XTREMELIMO. Huur een riante, statige limousine of schitterende klassieke trouwauto. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Of het nu gaat om een party, vrijgezellendag, besloten evenement, bruiloft, exclusief diner, bedrijfsuitje, of avondje stappen in één van de sublieme uitgaansgelegenheden die Sneek en omgeving rijk zijn, maak je feest met XTREMELIMO tot een verheven ervaring. Verschijn in een luxe limousine of kolossale Hummer H1, omgebouwd tot superbolide. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan de pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie