Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, bruidsauto of limo huren in Soest

Soest is een in de jaren 60 gemoderniseerde plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. Soest, Soesterberg en buurtschap Soestduinen zijn de kernen in deze gemeente, een gebied dat gekenmerkt wordt door duinen, bossen, heide en weilanden en voor een belangrijk deel als oefenterrein voor het Nederlandse leger gebruikt wordt. Soest, in het verleden vaak strijdtoneel van militaire gebeurtenissen, heeft tal van interessante bezienswaardigheden en monumenten en betekent naar verluidt ‘bron op de grens van hoge en lage grond’.

Van plan om hier of in de omgeving binnenkort te gaan trouwen? Teleuktrouwen in Soest verzorgt unieke en hippe bruiloften. Ze zijn onmiskenbaar flexibel en veelzijdig en denken met genoegen mee om jullie bruiloft zo romantisch, persoonlijk en vlekkeloos mogelijk te maken. De recencies liegen er niet om. Ze verzorgen bruiloften op unieke buitenlocaties, zoals bijvoorbeeld midden in het bos, de duinen of in de achtertuin. Wil je een echt onvergetelijk huwelijksfeest, leg het vervoer dan in de ervaren handen van XTREMELIMO. Huur een fenomenale limousine of authentieke klassieke bruidsauto. Verras jezelf, je vrienden, je familie en collega’s. Geniet van stijl, klasse, comfort en souplesse.

Meer luxe en allure gewenst? Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in een sublieme en serene bosomgeving, biedt fraai uitzicht op een prachtige golfbaan en beschikt over kamers die uitgerust zijn met kamerhoge ramen en eigen balkons. Kom tot jezelf in de healthclub met sauna, Turks stoombad, zwembad, fitnesscentrum, tennisbaan en wandel- en joggingpaden. Liever trouwen in een kasteel? Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn beschikt over meerdere stijlvolle ruimten die deels met elkaar verbonden kunnen worden. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het bordes met uitzicht op de superbe vijver met fontein. Hierbij een korte impressie van deze riante en exclusieve trouwlocatie:

Van huwelijksfeest tot gala, diner tot bedrijfsparty, vrijgezellendag tot exclusief avondje uit, het wordt pas echt onvergetelijk met limousineverhuurservice XTREMELIMO. Huur een statige eersteklas limousine, schitterende klassieke trouwauto of royale, kolossale Hummer H1 omgebouwd tot superlimo. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorwaarden. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie