06 – 28 66 82 40 • E-mail ons

Contactformulier

 
 

Hummer, bruidsauto of limo huren in Soest

Soest is een in de jaren 60 gemoderniseerde plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. Soest, Soesterberg en buurtschap Soestduinen zijn de kernen in deze gemeente, een gebied dat gekenmerkt wordt door duinen, bossen, heide en weilanden en voor een belangrijk deel als oefenterrein voor het Nederlandse leger gebruikt wordt. Soest, in het verleden vaak strijdtoneel van militaire gebeurtenissen, heeft tal van interessante bezienswaardigheden en monumenten en betekent naar verluidt ‘bron op de grens van hoge en lage grond’.

Van plan om hier of in de omgeving binnenkort te gaan trouwen? Teleuktrouwen in Soest verzorgt unieke en hippe bruiloften. Ze zijn onmiskenbaar flexibel en veelzijdig en denken met genoegen mee om jullie bruiloft zo romantisch, persoonlijk en vlekkeloos mogelijk te maken. De recencies liegen er niet om. Ze verzorgen bruiloften op unieke buitenlocaties, zoals bijvoorbeeld midden in het bos, de duinen of in de achtertuin. Wil je een echt onvergetelijk huwelijksfeest, leg het vervoer dan in de ervaren handen van XTREMELIMO. Huur een fenomenale limousine of authentieke klassieke bruidsauto. Verras jezelf, je vrienden, je familie en collega’s. Geniet van stijl, klasse, comfort en souplesse.

Meer luxe en allure gewenst? Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in een sublieme en serene bosomgeving, biedt fraai uitzicht op een prachtige golfbaan en beschikt over kamers die uitgerust zijn met kamerhoge ramen en eigen balkons. Kom tot jezelf in de healthclub met sauna, Turks stoombad, zwembad, fitnesscentrum, tennisbaan en wandel- en joggingpaden. Liever trouwen in een kasteel? Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn beschikt over meerdere stijlvolle ruimten die deels met elkaar verbonden kunnen worden. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het bordes met uitzicht op de superbe vijver met fontein. Hierbij een korte impressie van deze riante en exclusieve trouwlocatie:

Van huwelijksfeest tot gala, diner tot bedrijfsparty, vrijgezellendag tot exclusief avondje uit, het wordt pas echt onvergetelijk met limousineverhuurservice XTREMELIMO. Huur een statige eersteklas limousine, schitterende klassieke trouwauto of royale, kolossale Hummer H1 omgebouwd tot superlimo. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorwaarden. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 
 
webdesign zwolle