Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Steenwijk

Steenwijk is een stad in Overijssel, op de grens van enkele stuwwallen (de Woldberg en de Havelterberg) en het laagveengebied van Giethoorn, De Wieden en De Weerribben. Het telde eind 2015 bijna 19.000 inwoners, is de meest aanzienlijke locatie in de gemeente Steenwijkerland en op Kampen na de omvangrijkste plek in de Kop van Overijssel. De plaatsen die deel uitmaken van Steenwijkerland zijn Blokzijl, Vollenhove, de dorpen Kuinre en Giethoorn en een paar kleinere dorpen en buurtschappen. Oorspronkelijk is Steenwijk een oude vestingstad. De grachten en stadswallen zijn in de periode van de Tachtigjarige Oorlog ontstaan, toen Steenwijk een strategische locatie vormde in het conflict tussen de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden enerzijds en Spanje anderzijds. Het was deze oorlog (die plaatsvond van 1568 tot 1648) waardoor Steenwijk frequent in beeld kwam in onze vaderlandse historie. In Steenwijk bevinden zich 2 voorname industrieterreinen, te weten Groot Verlaat en Dolderkanaal.

Steenwijk is een plaats van voortreffelijke bezienswaardigheden: het Kermis- en circusmuseum, de Grote of Sint-Clemenskerk en -toren, de Kleine of Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Markt, het Stadsmuseum Steenwijk aan de Markt, het Swindermannegien, Rams Woerthe en het stadspark, ’s werelds langste zitbank, de antieke smederij in Stadslogement Steenwijk, Koe en Kalf, en het geologisch monument Wolterholten. Daarnaast telt Steenwijk 62 rijksmonumenten. De Opregte Steenwijker Courant, de Stentor (Zwolse courant regio Noordwest-Overijssel) en Nieuws112 zijn de voor deze regio meest bekende media.

Zijn jullie op zoek naar een uniek buitengoed met 14 hectare bosrijk gebied, in deze omgeving? Een fantastisch hotelarrangement, een familieweekend, een seniorenvakantie? Of willen jullie op bijzondere wijze in het huwelijksbootje stappen en is de perfecte trouwlocatie nog niet gevonden? Trouwen kan op Buitengoed Fredeshiem, een meer dan sfeer- en smaakvolle, officiele trouwlocatie in de gemeente Steenwijkerland. Het buitengoed is uitermate geschikt voor de huwelijksvoltrekking, het feest, het diner en de huwelijksnacht. Fenomenaal gesitueerd in bossen en heide, belooft de omgeving legio mogelijkheden voor trouwfoto’s. Kiezen jullie voor deze trouwlocatie om elkaar het jawoord te geven, doe dat dan met extra prestige: leg het vervoer op jullie feestdag in de bedreven en geroutineerde handen van limousineverhuurbedrijf XTREMELIMO. Huur een weergaloos luxe limousine, een statige klassieke bruids- of trouwauto of een royale Hummer H1, de enige echte. Informeer vrijblijvend naar prijzen, beschikbaarheid en voorwaarden.

Een alternatieve, minstens zo geschikte trouwlocatie is die welke luistert naar de naam Huis ten Wolde. Het bevindt zich in een zeer bosrijke omgeving, gelegen aan de voet van de Woldberg. Huis ten Wolde beschikt over praktisch elke mogelijkheid om bruiloft en huwelijksfeest magistraal te maken. Er is zelfs een weddingplanner die met genoegen en enthousiasme met jullie meedenkt en plant. Huis ten Wolde is een officiële trouwlocatie. Wordt dit de trouwlocatie waar jullie in de echt treden, doe dat dan majesteitelijk, groots, prachtig, deftig en imponerend: verschijn in een comfortabele limo, een schitterende bruidsauto of een meesterlijke Hummer H1 van limoverhuurservice XTREMELIMO.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie