Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Vianen

Vianen is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. Tot 1 januari 2002 maakte het deel uit van de provincie Zuid-Holland. Het is gesitueerd aan de Lek in de Vijfheerenlanden en heeft zich ontwikkeld tot een voorname forensenplaats. Vianen wordt gekenmerkt door een typerende opbouw en structuur, een ietwat vierkante aanleg en een karakteristiek stratenpatroon. De stad, die gebouwd is rondom de haven, was als vestingstad aangelegd om de bewoners van Utrecht in de gaten te houden. Stadsmuren, verdedigingswerken en kastelen zijn daar het directe gevolg van. De binnenstad van Vianen is omringd door een rechte buitenmuur, met daarop een historisch kanon met kogels. Binnen deze muren bevond zich kasteel Batestein, ooit een van de mooiste kastelen van Nederland.

Zijn jullie van zins om in deze regio in het huwelijksbootje te stappen? Maar zoek je nog naar een geschikte trouwlocatie? Een romantische plek waar je wensen en verlangens onmiskenbaar centraal staan? Van ceremonie tot receptie en van culinair diner tot onvergelijkbaar feest? Een briljant huwelijksfeest vier je bij De Landgoederij. Deze plaats ademt prestige, ambiance en sfeer. Het ernaast gesitueerde Kasteel Cammingha, de prachtige groene tuinen, de ligging aan het water en de uitnodigende uitstraling van de oude boerderij maken het een tot één van de meest fabuleuze en magnifieke trouwlocaties van Utrecht. Superlatieven schieten te kort bij het beschrijven van de klasse van deze toplocatie. Kies je voor dit oord om elkaar het jawoord te geven, doe dat dan in stijl, chic en comfortabel: huur een onvergetelijke limousine, een tijdloze klassieke bruidsauto, of een flamboyante Hummer H1 van XTREMELIMO. Leg het vervoer op de dag van je leven in de vertrouwde en ervaren handen van de limousineverhuurservice die luxe en passie een nieuwe definitie geeft. Neem voor vragen over beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden vrijblijvend contact op via e-mail, bel of vul het contactformulier in, onderaan de pagina.

Kijk hier voor een korte impressie van dit schitterende kasteel:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie