Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Winschoten

Winschoten, op zijn Gronings uitgesproken als Winschoten of Winschoot, is een plaats en voormalige gemeente in Groningen. Het is een locatie die in de 19e eeuw in zekere zin symbolisch gezien stadsrechten ontving en mag daarom stad worden genoemd. Winschoten heeft een centrumfunctie binnen de gemeente Oldambt en heeft als bijnaam ‘Molenstad’, door de aanwezigheid van drie molens. Een andere bijnaam is Sodom, afkomstig uit de Joodse gemeenschap die er voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog woonde. Men was namelijk van mening dat de overige bevolking er losse zeden ten aanzien van seksualiteit en gokken op nahield. Winschoten werd in de negentiende en het begin van de twintigste eeuw een voorname handelsstad, waarbij de aanleg van een spoorweg naar Groningen een belangrijke rol speelde. Culturele bezienswaardigheden zijn er volop te vinden en Winschoten wordt gekenmerkt door bijna 50 rijksmonumenten. De stad heeft een 70 hectare groot Stadspark, waarvan 6 hectare bestaat uit waterpartijen. Jan Mulder (voetballer en columnist) en Arie Haan (voetballer en trainer), zijn in Winschoten geboren.

Ben je van plan om in Winschoten of omgeving in het huwelijksbootje te stappen? En zoek je nog naar een voortreffelijke trouwlocatie? Trouwen in de omgeving van Winschoten doe je op fenomenale wijze op Landgoed Westerlee. De monumentale herenboerderij op dit landgoed bevindt zich in het Oost-Groningse Oldambt en biedt royaal gelegenheid om ceremonie, receptie, diner en bruiloftsfeest tot een perfecte dag te maken. Het is een officiële trouwlocatie waardoor het mogelijk is om ofwel op het landgoed zelf in de echt te treden of in de Sint Joriskerk een burgerlijk of kerkelijk huwelijk te laten voltrekken. Landgoed Westerlee is uitgerust met onmiskenbaar klassieke en luxe kamers die alle voorzien zijn van een uitmuntende ambiance en een uiterst verfijnd comfort. Kies je voor deze trouwlocatie, leg het vervoer dan in de bedreven en volleerde handen van limousineverhuurder XTREMELIMO: huur een fabuleuze limousine, een schitterende klassieke trouwauto of een riante Hummer H1 die omgebouwd is tot superlimo. Gun jezelf een atmosfeer van prestige, gemak en verwondering. Trouwen doe je als het goed is maar één keer. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid, voorwaarden en prijzen.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie